Oricât l-ai iubi, câteodată eşti „obligată” să-i spui un „nu” delicat, dar ferm. Of, dac-ar şti cât de serioase pot fi motivele, poate ar fi mai înţelegător! Iată 9 dintre cele mai frecvente cauze ale refuzului!

Ironizate fin sau ridiculizate fără milă, „micile pretexte” pot deveni marile conflicte ale cuplului. Aşa că cel mai important este să afli de ce n-ai chef de o noapte fierbinte. Cauzele pot fi variate: de la o zi proastă, la neînţelegeri mocnite, probleme medicale sau psihologice nerezolvate.

1 Anticoncepţionalele

Unele femei susţin că libidoul lor scade din cauza anticoncepţionalelor. Medicii spun că este posibil, dar numai 25% dintre cele care le folosesc se plâng de aşa
ceva.

2 Antidepresivele

Majoritatea femeilor care fac tratament împotriva depresiei au libidoul scăzut. Vestea bună este că vindecarea depresiei readuce dragostea în dormitor.

3 Alăptatul

Se spune că proaspetele mămici au un interes sexual mai scăzut, din cauza prolactinei, un hormon care stimulează lactaţia, dar nu şi viaţa sexuală. Vestea bună este că nu este o regulă pentru toată lumea.

Află pe clickpentrufemei.ro şi alte motive pentru care femeile nu au chef de sex