Temperaturile din ce în ce mai ridicate te îndeamnă să porţi rochiţe vaporoase, care ar trebui să-ţi pună în valoare silueta. Dacă nu te lauzi cu un corp de invidiat, iată 5 amino-acizi care te vor ajuta să-l obţii.

Amino-acizii sunt substanţe din care sunt formate proteinele, esenţiale pentru buna funcţionare a organismului. El are nevoie de 20 de proteine, însă 8 dintre acestea nu pot fi produse de către organism, ci trebuie luate din alimente. Mai mult, acestea te ajută să slăbeşti, deoarece reduc pofta de dulce, diminează apetitul şi cresc rata metabolismului.

Cisteina

Acest amino-acid reduce pofta de mâncare, la doar câteva minute după ce a fost consumat. Se găseşte din belşug în alimente precum peştele,carnea de pui, carnea de oaie, iaurt, ouă, broccoli, soia, fasole verde, banane şi fulgi de ovăz.

L-carnitina

Are rolul de a arde grăsimile, transformându-le în energie, în loc de depozite de grăsime. Poţi beneficia de proprietăţile sale dacă vei consuma alimente precum fasole boabe, nuci şi iaurt degresat.

L-glutamina

Principalul inamic al pierderii tale în greutate este nevoia constantă de dulciuri. Acum o poţi stopa dacă consumi alimente ce conţin acest amino-acid. În plus, l-glutamina stimulează formarea masei musculare şi îmbunătăţeşte digestia. Se găseşte în carne de vită, de pui, legume crude şi ouă.

Află mai multe pe clickpentrufemei.ro