Nopţile pasionale de la începutul unei relaţii devin, odată cu trecerea timpului, mai lipsite de pasiune, iar flacăra iubirii nu se mai aprinde parcă la fel de uşor. Ca să nu laşi pasiunea dintre voi să se stingă, iată ce este de făcut!

Puteţi încerca masajul erotic

Este un mod perfect pentru a încheia o zi stresantă pentru amândoi: tu îi pregăteşti partenerului o baie caldă, după care îl aştepţi în dormitor, gata să-i masezi fiecare părticică a corpului. O astfel de alegere implică foarte multă dăruire din partea partenerilor. Apoi faceţi schimb de roluri.

Surprinde-ţi partenerul

Pentru o partidă de amor reuşită trebuie să ieşi din rutină şi să nu faci dragoste cu partenerul tău numai în dormitor. Surprinde-l cu o cină romantică, apoi faceţi dragoste pe canapeaua din sufragerie. Îndrăzniţi să faceţi o partidă de sex dimineaţa, la duş, înainte de a pleca spre serviciu. Chiar cu riscul de a întârzia zece minute.

Nu vă culcaţi supăraţi

Viaţa sexuală împlinită se află în strânsă legătură şi cu armonia din cuplu. Este important să existe o bună comunicare între cei doi parteneri şi să nu se lase niciodată nerezolvate problemele de cuplu. Este important ca atunci când mergeţi la culcare să nu fiţi supăraţi şi să nu existe vreun motiv de tensiune între voi.

Spune-i ceea ce îţi doreşti în pat

Un alt sfat de care să ţii cont este să îi spui partenerului tău ceea ce îţi palce în dormitor, să îi dezvălui care sunt zonele tale erogene. Trebuie să îi ceri acelaşi lucru şi lui. Trebuie să laşi orice urmă de ruşine şi să îi spui unde doreşti să te atingă.