Întâlnirile nu sunt un lucru uşor, dar nu ar trebui să fie nici foarte dificile. Toată lumea are propriile reguli de joc. Este important să joci cu propriile tale reguli pentru a afla ce este important pentru tine şi să îţi cunoşţi limitele.

Păstrezi speranţa că lucrurile se vor îmbunătăţi

Dacă te-ai întâlnit cu un bărbat mai mult timp şi continui să-ţi aminteşti lucruri care te deranjează la el, acestea nu se schimbă niciodată şi îţi vei irosi timpul. Opreşte-te din aşteptare, pentru că lucrurile nu se vor schimba în mod miraculos. În cazul în care exprimarea sentimentelor şi a nevoilor nu sunt punctul tău forte, ieşi din relaţie. Meriţi să ai lucrurile pe care ţi le doreşti.

Jocul ,,prea greu de prins”

Jocul acesta constituie o bună strategie pentru a obţine atenţia bărbatului care doreşti să te observe. Bărbaţilor le place urmărirea. Dacă îl laşi să te vâneze, dar niciodată nu cedezi, în cele din urmă, va ceda el. Nu te poţi aştepta ca un bărbat să te vâneze la nesfârşit.

Te desparţi şi te împaci la două săptămâni

O relaţie în care te desparţi constant, este o relaţie instabilă. Motivele acestor despărţiri sunt, probabil, nesemnificative. Acesta este tipul de relaţie cu dramă. Dacă doreşti să faci schimbări de bun augur în cuplu, acesta este un obicei de care trebuie să scapi.

Te mişti prea repede

Chiar dacă aţi vorbit online şi la telefon de luni de zile, înainte de a avea prima întâlnire în viaţa reală, nu vrei să se mişte totul prea repede atunci când vă veţi vedea. Este posibil ca experienţa din viaţa reală să nu fie aceeaşi cu cea de pe internet.

Nu te grăbi să vorbeşti despre sentimente puternice şi nu menţiona toate planurile pe care le-aţi făcut în timp ce vorbeaţi la telefon, noaptea târziu.


Citeşte şi:

Te îngrijorează plictiseala în cuplu?

Gelozia poate strica un cuplu