Semne că partenerul te înşală. Aşa recunoşti un infidel!

1 semne ca insala jpg jpeg

Unii cred ca schimbul de mesaje cu altcineva decat partenerul de cuplu este o dovada de tradare in iubire. Altii acuza contactul fizic. Descopera acele semne ca insala dupa limbajul trupului.

Suntem unici si reactionam diferit in cele mai multe situatii. Cand vine vorba despre inselat, insa, cei mai multi fac greseli similare. Afla care sunt cele mai des intalnite semne ca insala doar analizandu-i gesturile si alte miscari involuntare ale corpului! Daca ai oarecare suspiciuni legate de onestitatea partenerului de cuplu, iata cum sa descoperi adevarul! Urmatoarele indicia reprezinta un semnal de alarma ca partenerul nu este total implicat in relatie!

Nu se desparte de telefon

Daca observi ca partenerul de cuplu acorda o atentie deosebita telefonului, ia in considerare primul semn. Unul mic, dar important. Ca sa nu ii fie aflate secretele, el va arata o atitudine extrem de protectiva vizavi de telefonul sau. O dovada mai clara ca se intampla si altceva in viata lui. De cele mai multe ori, daca ascunde ceva, partenerul va ridica tonul si se va precipita sa isi recupereze obiectul pretios. Se poate intampla sa iti tina si o prelegere despre dreptul la intimitate si altele de acest gen.

Se irita cand este acuzat ca insala

A treia persoana face parte din anturajul vostru de cuplu? Vezi ce se intampla cand vorbiti despre ea! Nu o cunosti? Purtati discutii diverse despre cunostinte si membrii familiei ori colegii de la serviciu si identifica unde i se schimba comportamentul.

Specialistii au observat urmatoarele semne ca insala: vinovatii incep sa vorbeasca mai repede, pe fata le apar semne de tensiune si isi duc mainile in zona pieptului. Barbatii isi aranjeaza gulerul, cravata, in incercarea de a se calma si a nu trezi suspiciuni.

Cum reactioneaza in preajma celei de-a treia persoane

Foarte important este si semnul usor de recunoscut cand sunteti aproape de a treia persoana. Cei care insala sunt atrasi inexplicabil de ispita. Prin urmare, poti observa ca intre tine si el este o distanta mai mare decat intre el si ea, de exemplu.

Semne ca te insala – Este foarte activ pe retelele de socializare

Cei care triseaza in amor sunt adesea surprinsi de partener zambind cand urmaresc ecranul telefonului. Acest gest este iritant si greu de ignorat cand vine dupa o discutie aprinsa in cuplu. E drept, poate sa nu insemne nimic, dar este de luat in calcul. Daca zambetul vine insotit si de alte semne, gandeste-te bine la ce ai de facut in continuare! Ia in calcul ca iubitul tau te insala. Daca il vezi ca scrie mult pe telefon si justifica acest fapt cu un volum mare de task-uri de la serviciu, dar mai zambeste din cand in cand, e semn ca nu e corect fata de tine.

De acum, nu trebuie sa-ti fie teama ca cel iubit te va insela. Mai bine fa tot ce iti sta in putinta sa mentii flacara iubirii vie, folosindu-ti toate atu-urile si afla cei 3 pasi care iti feresc relatia de adulter!

Cititi mai multe despre cele mai frecvente semne ca insala:

TEST. Poţi să treci peste o dezamăgire?

Din ce cauză se destramă relaţiile?