Ce îi excită cu adevărat pe bărbaţi

1 2 jpg jpeg

Pe lângă o bună comunicare într-o relaţie este importantă şi atracţia fizică dintre parteneri. Noutatea este modalitatea prin care relaţiile care încep să devină monotone se pot resuscita.

Aceasta trebuie să se bazeze în mare parte pe spontaneitate. Anumite lucruri la care poate nu te-ai gândit până acum sunt un condiment esenţial atunci când vine vorba de a stârni pasiunea în cuplu, mai ales în rândul bărbaţilor.

Pielea sănătoasă, un atu preţios

Poate ţi se pare un lucru banal, dar tu ai simţi plăcere dacă ai fi nevoită să mângâi un corp cu o piele uscată, cu acnee sau neepilat?

Cu siguranţă că nu. Astfel că este important în primul rând pentru tine să îţi apreciezi, iubeşti şi îngrijeşti corpul. Asigură-te că ai o dietă bogată în legume, fructe, peşte, pentru a-ţi lua toţi nutrimenţii necesari.

Nu uita de hidratarea constantă cu ajutorul celor 8 pahare, minim, de apă băute zilnic, crema hidratantă aplicată imediat după ce ai făcut duş.

Poţi să îţi creezi un ritual, seara când ajungi acasă, să te bucuri de o baie frumos mirositoare la care să foloseşti plante, flori sau uleiuri esenţiale şi de ce nu, să îi pregăteşti şi lui acest răsfăt sau să vă bucuraţi împreună de un astfel de moment.

Corpul tău este cel mai bun instrument cu care să îi stârneşti dorinţe în mod constant.

În cazul în care te deranjează că ai coapsele un mic mai mari sau şoldurile mai late, relaxează-te, tocmai aceasta este unul din motivele pentru care este lângă tine.

Conform studiilor, în mintea bărbaţilor există tot mai bine implementată ideea conform căreia, femeile cu şoldurile mai late sunt mai fertile, deci mai multe şanse pentru tine.

Stimularea vizuală

Ţinând cont de faptul că bărbaţii reacţionază foarte bine la impactul vizual nu uita de acest aspect. Culorile sunt foarte importante, astfel că o rochiţă roşie, te va ajuta să îi captezi atenţia instant.

Nu uita de crema hidratantă pentru mâini, în urma unu studiu s-a constatat faptul că bărbaţii sunt atraşi de femeile cu mâinile lungi, subţiri şi îngrijite. Contrar aparenţelor pe parcursul acestui studiu, bărbaţii au fost mai atraşi de mâini decât de picioarele lungi şi bine definite. Dar asta nu înseamnă cu nu trebuie să ţii cont şi de imaginea celorlalte părţi ale corpului tău.

Având în vedere faptul că bărbaţii fac parte din categoria celor ce le place să privească mai ales, oferă-i un spectacol de culoare şi forme constant. Nu uita de desuuri, o lenjerie intimă din dantelă pare să aprindă imaginaţia domnilor.

Citeşte şi: 5 alimente care cresc pofta de sex

Nu te strădui prea mult

Ai grijă totuşi să nu exagerezi cu trucuri precum machiajul, parfumul, produsele de păr.

Întotdeauna naturaleţea va stârni fanteziile domnilor, aşa că nu ai de ales decât să îţi acorzi atenţia şi timpul cuvenit astfel încât să îţi menţii naturaleţea cât mai mult timp.

Nu îi acapara tot timpul, lasă-l să îţi simtă lipsa, să se gândească la ce faci, unde eşti şi cum poate să te întâlnească mai repede. Uneori liniştea poate să ducă la adevărate fantezii în mintea domnilor.

Este important să grijă de look-ul tău, însă ai grijă la cantitatea de fixativ folosită, n-ai vrea să îşi treacă mâna prin părul tău şi să îi rămână acolo din cauza fixativului în exces.

Satisfă-i papilele gustative

Chiar dacă dragostea nu trece prin stomac, mâncarea este o modalitate prin care poţi să îl ajuţi să fie mult mai pasional şi mai apropiat de tine. Asigură-te că nu este alergic la alimentele afrodisiace şi apoi găteşte-i ceva bun. La un pahar de vin, lucruri pot decurge în favoarea ta dacă ţii cont şi de punctele mai sus expuse.