5 alimente care îţi cresc pofta de sex

1 2 jpg jpeg

Ciocolata neagră

Unul dintre cele mai cunoscute afrodisiace este ciocolata neagră. Efectul stimulant se datorează conţinutului ridicat de cacao. Aşadar, poţi mânca două-trei pătrăţele de ciocolată drept desert după masa de seară.

Ciocolata neagră conţine feniletinamină, substanţă care duce la relaxare, excitare şi la o senzaţie generală de bine.

Scorţişoara

Dacă vrei să petreci o seară fierbinte alături de partener, scorţişoara este un condiment care te va ajuta să aprinzi dorinţa. Poţi presăra puţină scorţişoară nu doar într-o prăjitură, ci şi într-un coktail.

Bananele

Bananele facilitează producţia de estrogen, dar sunt bogate şi în potasiu si vitamina B, ceea ce duce la creşterea nivelului hormonilor sexuali. De aceea, se numără printre alimentele cu puteri afrodisiace, ajutând la îmbunătăţirea vieţii sexuale.

Merele Merele stimulează apetitul sexual al femeilor. O spun cercetătorii italieni, în urma unui studiu la care au luat parte 731 de femei, cu vârste cuprinse între 18 şi 43 de ani. Potivit studiului, există o legătură între intensificarea funcţiei sexuale şi consumul zilnic de mere.

Ardeiul iute duce la creşterea temperaturii corpului şi la îmbunătăţirea circulaţiei sanguine. De asemenea, acesta are efect afrodisiac şi datorită conţinutului de capsaicină.