Rutină în aşternut? Iată ce poziţii sexuale să încerci!

1 pozitii sexuale jpg jpeg

Explorarea poziţiilor sexuale poate fi o metodă excelentă de a te reconecta cu partenerul/partenera de cuplu şi de a vă consolida relaţia. Unele studii au ajuns la concluzia că partenerii care încearcă lucruri noi atât în viaţa lor de cuplu, cât şi în aşternuturi, vor menţine flacăra pasiunii vie. Oricând eşti gata de a ieşi din zona de confort, iată câteva poziţii noi pe care tu şi persoana iubită să le încercaţi.

Nu este nimic în neregulă cu respectarea unei rutine în viaţa sexuală, însă descoperirea unor poziţii noi care să vă intensifice plăcerea vă pot ajuta să vă destindeţi, să vă bucuraţi de clipele petrecute împreună şi chiar să vă amuzaţi de întreaga experienţă.

Podul

Este una dintre cele mai intense poziţii sexuale, ce presupune flexibilitate. În poziţia Podul, partenera îşi va arcui spatele, sprijinindu-şi palmele pe podea. Partenerul se va aşeza în genunchi în faţa ei, pentru penetrare, susţinându-şi mâinile pe coapsele partenerei. Invers, bărbatul se va pune în poziţia Podului, flexându-şi spatele, în timp ce femeia se va aşeza deasupra lui, ţinându-şi echilibrul pe coapsele partenerului. Postura le va oferi ambilor parteneri plăcere sexuală maximă. Deoarece penetrarea va fi una profundă, partenera poate ajunge la orgasm în această ipostază.

Poziţia lotusului

Este o altă formă de a-i spune partenerului/partenerei că-l/o iubeşti şi că îţi doreşti să experimentaţi împreună intimitatea profundă. În timp ce bărbatul se va aşeza pe podea, cu picioarele încrucişate, femeia va sta deasupra lui, în timp ce picioarele ei fie vor înconjura talia partenerului, fie se vor sprijini pe vârfuri, după preferinţă şi flexibilitate. Cu braţele libere, vă puteţi îmbrăţişa sau vă puteţi explora corpul unul celuilalt. O altă variantă este ca partenera să folosească un material moale (ca de pildă, o pernă sau o pilotă) pentru a-şi sprijini genunchii şi pentru ca poziţia Lotusului să fie confortabilă pentru amândoi.

Poziţia câinelui  

În această poziţie, partenera se va aşeza în genunchi, cu faţa în jos şi cu mâinile sprijinite pe podea, în timp ce partenerul o va penetra din spate, stând, la rândul său, în genunchi. Este nevoie de rezistenţă, iar o posibilă variantă poate fi şi aceea în care partenera se sprijină în cot şi nu pe întreg braţul, pentru mai mult confort. Este una dintre cele mai intense poziţii sexuale deoarece ambii parteneri vor experimenta senzaţiile de plăcere maximă. Nu doar că femeia îşi va stimula clitorisul şi punctul G în acelaşi timp, dar şi bărbatul se va bucura de vibraţiile emanate care vor ajunge până la el.

Poziţia X

În acest caz, partenera va sta aşezată pe spate, pe o suprafaţă plană, cu picioarele încrucişate şi întinse vertical (în aer). Partenerul va rămâne în picioare pentru penetrare. Ideea este că picioarele încrucişate vor face ca locul de penetrare (vaginul) să fie mult mai îngust. Poziţia X este de încercat în cuplu deoarece ambii parteneri vor experimenta plăcerea intensă. Partenerei îi va fi stimulat punctul G, iar poziţia este excelentă pentru bărbaţii care au organul genital  mai mic. În plus, femeia îşi poate folosi mâinile sau un vibrator pentru stimularea clitoridiană.

Bambusul despicat

Cu puţină imaginaţie, poziţia misionarului poate fi reinterpretată pentru a aduce mai multă plăcere în viaţa sexuală a cuplului. Femeia stă întinsă pe spate, cu unul dintre picioare aşezat pe umărul bărbatului, în timp ce al doilea picior rămâne pe suprafaţa plană. Partenerul o va penetra din faţă, cu o mână sprijinind piciorul partenerei, iar cu cealaltă explorându-i trupul. În acelaşi timp, femeia îşi poate stimula clitorisul pentru a atinge mai repede punctul culminant. Postura nu este una dificilă şi, în schimb, ambii parteneri se pot bucura de intensitatea profundă.

Citeste si: Sexul tantric te aduce pe culmile plăcerii. În ce constă

Poziţia 69 în lateral

În această ipostază, ambii parteneri vor avea parte de sex oral, în timp ce rămân aşezaţi într-o parte (în lateral). Tot ce trebuie să faceţi este să vă întindeţi pe o suprafaţă moale şi să vă apropiaţi corpurile. Vă veţi aşeza în direcţii opuse astfel încât fiecare dintre voi să poată ajunge la organul genital al celuilalt. Este o poziţie confortabilă ce vă poate duce pe culmile plăcerii.

Citeste si: Poziţiile sexuale mai bune ca mersul la sală!