Indicii subtile care arată că partenerul nu te mai iubeşte

1 shutterstock 1218088975 jpg jpeg

Relaţia ta trece printr-o perioadă mai dificilă? Cum îţi da seama că partenerul tău de viaţă încă mai are sentimente de iubire faţă de tine şi vrea să rămâneţi împreună? Există unele semnale subtile care arată că iubirea voastră nu mai este ce a fost.

Prietenii lui sunt mai importanţi decât tine

La început, eraţi mai mereu împreună, dar, cu timpul, partenerul tău îşi petrece din ce în ce mai mult timp cu prietenii sau se dedică altor activităţi care nu te implică şi pe tine? Acest lucru arată că nu îi mai face plăcere compania ta la fel ca la început, iar acest lucru trebuie să îţi ridice semne de întrebare.

Are o nouă pasiune căreia i se dedică destul de mult

Este normal să ai spaţiu personal într-o relaţie şi, desigur, să te dedici activităţilor care îţi fac plăcere, chiar dacă acest lucru presupune să nu fii împreună cu partenerul câteva ore. Însă dacă această pasiune se transformă într-o obsesie care implică neglijarea relaţiei, atunci este o problemă.

Nu îl mai interesează cum arată sau dacă s-a îngrăşat

Probabil a trecut destul de mult timp de când partenerul tău se aranja să arate bine pentru întâlnirea cu tine. Faptul că partenerul tău s-a îngrăşat şi că nu mai este interesat(ă) de cum arată poate semnala că şi-a pierdut interesul pentru relaţie. Potrivit psihoterapeutului Boca Raton, acest lucru poate arăta şi că vrea să evite intimitatea.

Nu vă mai îmbrăţişaţi

Îmbrăţişările ar trebui să fie frecvente între persoanele care se iubesc, pentru că sudează relaţia şi arată sentimente de siguranţă. Dacă observi că partenerul tău evită să te mai îmbrăţişeze aşa cum o făcea la început, este posibil ca sentimentele lui pentru tine să nu mai fie atât de puternice.

Citeste si: Semne ca insala. Invata sa recunosti tradarea in dragoste

Alte semne care trebuie să îţi dea de gândit

  • Nu te mai sună să se intereseze ce faci, când nu sunteţi împreună
  • Nu îţi mai face confidenţe
  • Nu te mai ţine de mână
  • Nu te mai priveşte în ochi
  • Nu mai vorbeşte despre proiectele comune
  • Te tratează mai degrabă ca pe un amic/amică.

Citeste si: Rutină în aşternut? Iată ce poziţii sexuale să încerci!