Vedete care au pozat nud în timp ce erau gravide

Multe femei însărcinate, inclusiv din rândul vedetelor, adoră să se pozeze. Unele dintre acestea din urmă au ales inclusiv să renunţe la haine, spre bucuria admiratorilor lor. Iată câteva exemple!

image

Foto-simbol: Shutterstock

Mena Suvari

Actriţa cunoscută din “American Beauty” a pozat cu un avocado în februarie 2021, într-o campanie PETA. La 41 de ani, actriţa a fost mândră să îşi etaleze burtica, mai ales că îşi pierduse speranţele să mai rămână însărcinată.

image

Credit: Courtesy of PETA

 Chrissy Teigen

„Cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată sunt bebelușii mei”, a scris Chrissy Teigen la un selfie cu oglindă din mai 2019. „Îți mulțumesc că m-ai făcut mamă și mi-ai schimbat viața pentru totdeauna”, a mai adăugat ea.

image

Credit: Courtesy of Chrissy Teigen/Instagram

Serena Williams

Superstarul tenisului, însărcinată cu primul copil cu partenerul ei, cofondatorul Reddit, Alexis Ohanian, a pozat aproape nud pe coperta din august 2017 a revistei Vanity Fair.

image

Credit: Annie Leibovitz

Beyonce

Pe 2 februarie 2017, Beyonce a postat pe blogul său această imagine cu ea însărcinată.

image

Credit: Daniela Vesco

Kim Kardashian

Vedeta şi-a făcut acest selfie în oglindă în 2015 menţionând: „Voi deveni și mai mare și și asta e frumos”.

image

Credit: Courtesy of Kim Kardashian/Instagram

Demi Moore

Actriţa a creat o controversă majoră în 1991 când a decis să pozeze goală, imaginea sa apărând pe coperta celebrei reviste Vanity Fair. Vedeta era atunci însărcinată cu Bruce Willis, cei doi fiind părinţii unei fetiţe, Scout.

image

Jessica Simpson

În numărul din aprilie 2012 al revistei Elle, cântăreața a dezvăluit că ea și soțul său, Eric Johnson, așteaptă o fetiță.

image

Britney Spears

În 2006, Britney Spears, care era însărcinată în șase luni, a realizat un pictorial nud pentru coperta ediției din august a revistei Harper's Bazaar. Spears l-a născut cel de-al doilea fiu, Jayden James, pe 12 septembrie 2006.

image

Cindy Crawford

În aprilie 1999, în timp ce era însărcinată în șapte luni cu primul ei copil, supermodelul s-a dezbrăcat pentru numărul din iunie al revistei W. Crawford și soțul, Rande Gerber, s-au bucurat de naşterea fiului lor, Presley, pe 2 iunie 1999.

image

Claudia Schiffer

În aprilie 2010, designerul Chanel Karl Lagerfeld a fotografiat-o pe Claudia Schiffer, care era însărcinată în șapte luni pentru coperta din iunie a revistei Vogue Germania. Fiica sa, Cosima Violet, s-a născut pe 14 mai 2010.

image

Sursă: usmagazine.com