La 57 de ani, Shania Twain a pozat nud și a vorbit despre menopauză

Shania Twain, consideratăe de anumite persoane „nerușinată” pentru că a pozat nud, la 57 de ani, a vorbit despre acceptarea „corpului aflat la menopauză”, scrie Yahoo Life.

Potrivit publicației artista a declarat că alege să accepte toate schimbările corpului, motiv pentru care a făcut câteva ședințe foto nud care transmit și altor femei acest mesaj.

„Sunt o femeie la 50 de ani și nu trebuie să mă ascund în spatele hainelor”, a spus ea.

Shania Twain și-a folosit întotdeauna vocea pentru a susține femeile, iar cel mai recent album al ei, „Queen of Me”, poartă acest mesaj care ar putea avea impact asupra femeilor și ar putea oferi o perspectivă utilă asupra menopauzei.

image

Shania Twain, foto: Shutterstock

Artista susține că pentru ea această vârstă, 57 de ani este o perioadă a renașterii în care are ocazia unică de a vorbi și de a demistifica unele subiecte tabu legate de îmbătrânirea femeielor și menopauză.

Într-un nou interviu, cântăreața a vorbit despre iubirea și acceptarea corpului ei. Artista a explicat și diferența dintre a poza acum, la aceasta vîrstă și modul în care se simțea când poza în tinerețe.

„ Nici nu vă pot spune cât de bine a fost să pozez nud. Nu mi-a fost deloc rușine de noul meu corp, am fost nerușinată ca o femeie care a ajuns la menopauză. Nici măcar nu am avut emoții, m-am simțit firesc, absolut în regulă. Este cu adevărat eliberator!” a precizat artista.

Inițial, artista a avut momente de suferință din cauza îmbătrânirii și a recunoscut că și-a comparat corpul actual cu versiunile anterioare.

„Pe măsură ce m-am maturizat, am început să simt o presiune diferită, că sânii nu sunt atât de plini ca înainte, pielea nu este la fel de fermă, poate ar fi bine să te acoperi mai mult”, a mărturisit ea.

Însă, la un moment dat,  exact aceste îndoieli au încurajat-o să meargă în direcția opusă.  „Uau, încrederea mea regresează. Curajul meu este plictisitor. De ce permit asta?’”, a spus ea.

Și apărut schimbarea de perspectivă. „Îmi îmbrățișez corpul pe măsură ce se schimbă, așa cum ar trebui să facem din copilărie până la adolescență, așa cum ar trebui să fi făcut cu sinele meu încordat, de la 20 de ani și de la 30 de ani, până la corpul meu aflat la menopauză. Nu o să fiu timidă în privința asta. Sunt curajoasă în acest sens și vreau să împărtășesc acest curaj în opera de artă pe care o regizez”, a declarat artista.

image

Shania Twain, foto: Shutterstock

Citește și Ce mănâncă Victoria Beckham în fiecare zi?