Ce operaţie estetică regretă Bella Hadid

1 bella hadid jpg jpeg

Intervenţiile estetice sunt foarte comune printre celebrităţi, aceastea fiind mereu supuse presiunilor de a arăta impecabil în faţa tuturor. Dar, din dorinţa de a arata cât mai bine, poţi face decizii mai puţin bune, care se pot transforma, în cele din urmă, în regrete. Acesta este şi cazul supermodelului Bella Hadid.

Bella Hadid s-a confruntat încă din adolescenţă cu lumea dură a modellingului, vedeta fiind supusă criticilor şi observaţilor zilnice. Din cauza presiunilor, Bella Hadid a mărturisit că a fost nevoită să-şi opereze nasul la vârsta de 14 ani, cu toate că ea nu-şi dorea acest lucru ,,Mi-aş fi dorit să rămân cu nasul moştenit de la strămoşii mei’’, a declarat vedeta, potrivit CNN. Totuşi, vedeta a mai fost acuzată în trecut că şi-ar mai fi făcut multe alte intervenţii estetice, dar Bella a negat toate aceste acuzaţii.

Bella Hadid a suferit de anxietate

Supermodelul a vorbit deschis despre crizele de anxietate şi episoadele de burnout pe care le-a suferit în ultimul timp. Bella a spus că lumea modellingului este extrem de dură şi a mărturisit prin ce clipe grele trec modelele din cauza programului supraîncărcat şi a înfometării excesive ,,Am avut fete care plângeau în poala mea, la 4 dimineaţa, fiind nevoite să se pregătească pentru un nou show, iar la 7 dimineaţa, urmau să aibă altul. Erau complet distruse, cu părul răvăşit, înfometate şi extenuate, până în punctul în care tremurau’’, a declarat Bella, potrivit CNN. De asemenea, celebrul model a spus că majoritatea persoanelor cred că ea duce o viaţă perfectă şi, din cauza acestui fapt, a evitat să vorbească despre problemele cu care s-a confruntat de-a lungul carierei sale, până în momentul în care a decis să rupă tăcerea.

Comparaţiile cu sora ei, Gigi, au descurajat-o profund

Se ştie că Bella şi Gigi Hadid sunt unele dintre cele mai apreciate modele internaţionale din întreaga lume, fiecare având farmecul ei. Dar, Bella susţine că a fost mereu în umbra surorii sale mai mari, Gigi, nefiind considerată la fel de frumoasă ca aceasta ,,Eu eram sora mai urâtă. Eram brunetă. Nu eram la fel de cool ca Gigi, oricât încercam’’, a declarat vedeta, potrivit Vogue. De asemenea, Bella Hadid a spus că aceste comparaţii cu sora ei au afectat-o profund, cauzându-i diverse probleme de sănătate, de la tulburări de alimentaţie şi stimă de sine scăzută, până la crize de anxietate şi depresie. Dar, celebrul model susţine că a învăţat să facă faţă problemelor din viaţa ei şi să nu arate fanilor momentele grele prin care a trecut ,,Odată cu trecerea anilor, am devenit o bună actriţă’’.

Citeşte şi: Bella Hadid are boala Lyme. Ce a mărturisit vedeta despre simptomele bolii

Popa Anca-Teodora