Ce trucuri are Jennifer Lopez pentru a arăta bine

1 jennifer lopez jpg jpeg

Doarme opt ore pe noapte, nu consumă cofeină şi are o dietă bazată pe fructe şi legume. Sunt doar câteva dintre regulile stilului de viaţă adoptat de cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez

Indiferent dacă v-a plăcut spectacolul din pauza de la Super Bowl sau nu aţi rămas impresionaţi, un lucru este cert: Jennifer Lopez arată incredibil la 50 de ani. Care este secretul ei? Presa străină scrie că frumoasa cântăreaţă are mai multe şi nu sunt deloc atât de secrete, scrie tiphero.com Cum îşi menţine frumuseţea Jennifer Lopez:

Nu consumă cofeină

Cântăreaţa bea o ceaşcă de cafea în fiecare dimineaţă, dar optează pentru varianta decofeinizată.

Nu bea niciodată alcool

J Lo nu bea alcool. În 2018, A-Rod, logodnicul ei, a declarat pentru Harper Bazaar: „Nu bea, nu fumează. Trăieşte o viaţă foarte curată“.

Dietă bazată pe fructe şi legume

Lopez ia în serios afirmaţia „eşti ceea ce mănânci“. Dieta cântăreţei este bazată pe legume şi fructe.

Doarme minim 8 ore/noapte

Jennifer Lopez doarme minim 8 ore pe noapte. 

Poartă protecţie solară

Poartă protecţie solară în fiecare zi. Lopez se bazează pe produse anti-îmbătrânire.

Acid glicolic

Presa străină scrie că Jeninifer Lopez foloseşte acid glicolic. Acesta este unul dintre secretele ei pentru o „strălucire sănătoasă“, informeaza adevarul.ro.

Nu poartă machiaj în fiecare zi

Când urcă pe secnă, cântăreaţa trece prin mâna make-up artiştilor din echipa sa, însă când are o zi liberă îşi lasă pielea să respire. Fie optează doar pentru creme cu protecţie, fie aplică un strat subţire de make-up.