Maria Dragomiroiu: cum îşi îngrijeşte părul şi tenul

1 646x404 jpg jpeg

Cântăreaţa de muzică populară Maria Dragomiroiu a mărturisit că nu a fost niciodată la coafor şi a dezvăluit cum îşi îngrijeşte părul.

Maria Dragomiroiu, cunoscută pentru podoaba ei capilară, mărturiseşte că nu a fost niciodată la coafor, iar părul tăiat refuză să îl arunce la coşul de gunoi. Solista de muzică populară are şi un ten impecabil, spune că foloseşte doar creme româneşti şi nu uită să se demachieze în fiecare seară.  „Niciodată nu am fost la salon, singură mă aranjez, părul este aşa lung, cum să mă duc să-l spăl într-o chiuvetă la un salon, nu are cum, nu se spală bine! Eu ştiu ce îi trebuie şi trebuie să am loc, apă curgătoare multă, cu duşul, să îl simt eu la mână că este foarte bine limpezit şi ştiu când e gata. Odată, acum mai mult de 15 ani, într-o emisiune a Mihaelei Rădulescu, am spus că atunci când mi-a căzut foarte mult părul, nu l-am putut opri decât spălându-l cu săpun de casă, şi făcând un tratament cu ou, ulei de ricin şi ulei de măsline, amestecate şi date pe păr. Asta am făcut acum 15-20 de ani. Acum nu mai e aşa pentru că nu puteam să merg cu săpunul de casă peste tot pe unde am fost prin lumea asta mare, că nu puteam să trec de vamă, aş fi avut probleme, dar nu mi-a mai trebuit. Părul s-a redresat. (...) De ani de zile mă spăl o dată pe săptămână cu şampon şi cu  balsam, a povestit cântăreaţa într-un interviu pentru Click!.

Întrebată dacă se vopseşte singură, Maria Dragomiroiu a răspuns: „Da, folosesc ce găsesc! Dacă tot nu m-a solicitat nimeni vreodată să fac vreo reclamă la un şampon sau la vopsea de păr. De vopsit tot singură mă vopsesc, în 5 minute, doar la rădăcină, atâta durează. Mă vopsesc cu aceeaşi vopsea de vreo 15 ani, de când am descoperit-o. Este cea mai accesibilă şi cea mai bună cantitativ, este dublă faţă de toate. O iau de la en gross, câteodată iau 20 de tuburi, îmi ajunge un an. Mă vopsesc cam o dată la o lună“. În plus, cântăreaţa a mărturisit că nu face alte tratamente pentru păr, iar când se tunde, niciodată nu aruncă părul la gunoi: „Nimic. Doar iubirea! Niciodată nu îmi arunc părul în chiuvetă sau în toaletă, cum fac alţii, din păcate. Nu e vorba de superstiţie, e vorba de iubire! Cum să arunc în gunoi, la mizerie, părul care mi-a adus atâta popularitate, faimă, bucurie? Mă simt bine când este spălat, mă simt admirată! Cum să arunc părul meu la gunoi? Îl strâng, îl fac păpuşele mici, îl duc acasă şi o dată la o lună, îl tai pe iarbă. Părul nu se degradează foarte repede, degeaba l-aş arunca pentru că îl ia vântul, îl tai mărunt, am această plăcere, să tai acele păpuşele din părul meu cu foarfeca mărunt şi îl arunc în grădină, prin iarbă, oriunde, să fie în aer liber“.

Foto: Facebook