Motivul pentru care tenul lui Brooke Shields pare îmbătrânit. Greşeala pe care o regretă

image

În tinereţe, Brooke Shields nu a fost foarte strictă în folosirea cremelor cu protecţie solară. Foto: Shutterstock

La 58 de ani, Brooke Shields se menţine într-o formă foarte bună. Totuşi, în tinereţe a omis un lucru important, pe care acum îl regretă.

În prezent, Brooke Shields are grijă să îşi protejeze pielea de razele soarelui folosind produsele adecvate. În tinereţe, vedeta a omis acest gest, greşeală pe care o regretă acum. Neprotejarea pielii de razele soarelui duce la îmbătrânirea prematură a tenului şi creşte riscul de cancer de piele. De aceea, tenul lui Brooke Shields pare îmbătrânit.

„Mi-aș fi dorit să fi purtat mai multă protecție solară când eram copil”, a declarat actriţa citată de brightside.me.

În prezent, are mai multă grijă de ten

Brooke Shields nici nu concepe să nu îşi aplice pe piele creme cu factor de protecţie solară.

„Soțul meu râde de mine când mă vede la plajă cu toate acele creme, poțiuni și loțiuni, dar rutina mea de vară este cât se poate de simplă: protejează-te de soare și bea multă apă!”, a declarat actriţa citată de okmagazine.ro.

Chiar şi iarna, vedeta din filmul „Laguna albastră” îşi aplică produse cu FPS (factor de protecţie solară).

Foloseşte rola de ten

Cu toate că îşi permite tratamente cosmetice scumpe, Brooke Shields foloseşte rola de masaj pentru ten, care o ajută să aibă un ten împrospătat dimineaţa.

„Circulația pe care o simt când mă rostogolesc... este ca o calitate mai roz pe pielea mea (n.red. - aluzie la culoarea roz a cuarţului din care este făcut rola facială). Și simt că îmi trezește fața, îmi trezește pielea”, a spus actriţa.

Citeşte mai multe aici despre Rola pentru masajul feţei, un răsfăţ pentru piele. Cum o foloseşti corect

Noaptea, utilizează creme hidratante

Pentru că pielea se regenerează în timpul somnului, Brooke Shields a ales să aplice seara pe ten creme hidratante cu o textură mai bogată. De asemenea, seara aplică şi vitamine cu vitamina A, iar ziua fiole cu vitamina C.