La ce procedură a recurs Mariah Carey pentru a slăbi. A pierdut 30 de kilograme

image

După ce a fost criticată pentru formele sale plinuţe, Mariah Carey a căutat o soluţie pentru a o ajuta să îşi menţină greutatea pe termen lung.

Diva americană şi-a pus mereu în valoare formele, însă după ce a început să se îngraşe şi dietele funcţionau doar pe moment, Mariah Carey a căutat o modalitate de a-şi menţine greutatea pe termen mai lung. În plus, vedeta a declarat că nu a putut face sport după naştere, întrucât a născut prin operaţie de cezariană şi că alimentaţia a fost responsabilă în proporţie de 90% din modul în care arăta. 

image

În octombrie 2017, după ce a făcut un turneu legendar cu Lionel Richie, cântăreaţa a observat că greutatea îi afectează şi rezistenţa fizică pe scenă.

Mariah Carey şi-a micşorat stomacul şi a slăbit 30 de kilograme

Vedeta a recurs la chirurgie pentru a-şi rezolva problema greutăţii. Mai exact, a făcut o intervenţie cunoscută ca gastric sleeve, care presupune mişcşorarea stomacului. În timpul acestei proceduri, se îndepărtează porţiunea dorsală a stomacului, care reprezintă 80% din volumul lui. Prin reducerea mărimii stomacului, se micşorează cantitatea de hrană consumată. În plus, procedura induce modificări hormonale care susțin pierderea în greutate. După gastric sleeve, alimentaţia trebuie să includă în primele 7 zile lichide fără zahăr, necarbogazoase, după care, se trece la hrană pasată în următoarele 3 săptămâni. După 4 săptămâni se poate relua alimentația normală. Persoanei i se recomandă să a suplimente de vitamine și minerale.

Gastric sleeve poate asigura pierderea în greutate pe termen lung. Numărul de kilograme pierdute depinde de modificările făcute în stilul de viață. În mai puțin de 2 ani, este posibil să se piardă şi 60% din greutate sau chiar mai mult din kilogramele în exces.

În urma procedurii de micşorare a stomacului, Mariah Carey a slăbit 30 de kilograme. După intervenţie, rezultatele au fost spectaculoase, vedeta fiind apreciată pentru noua siluetă. 

image

Mariah Carey, înainte şi după intervenţia de micşorare a stomacului. Foto: womenmdresources.com