Elizabeth Hurley a pozat în costum de baie. Cum arată vedeta de 57 de ani şi cum se menţine în formă

Model şi actriţă, Elizabeth Hurley are grijă de sănătatea sa, dar şi de modul în care arată, iar fotografiile sale recente demonstrează acest lucru.

Elizabeth Hurley jpg

Elizabeth Hurley ne-a obişnuit cu fotografiile sale în costum de baie, iar cea mai recentă, care a fost postată pe Instagram, vine să confirme că vârsta, în cazul ei, nu este decât un număr. Are un trup de invidiat, ca al unei adolescente.

Vedeta, care are un fiu de 20 de ani, Damian, a mărturisit, cu diverse ocazii, că duce un stil de viaţă sănătos şi că este atentă la ceea ce mănâncă zilnic.

Cum se menţine în formă

Într-un interviu pe care l-a acordat revistei Hello, Elizabeth Hurley a declarat că bea dimineața două căni de apă fierbinte pentru a-și pune metabolismul la lucru și apoi mănâncă iaurt grecesc, o banană și o lingură de miere. La prânz își culege singură din grădina proprie legumele și fructele pe care le consumă. Pentru iarnă, își pregătește murături în saramură și își ia zilnic doza de sănătate la prânz și seara. La prânz obişnuieşte să consume o supă de legume și un măr, iar seara mănâncă de regulă pește sau pui la grătar și un piure de cartofi alături.

Pentru a se relaxa, vedeta face o baie de 20 de minute, obicei pe care l-a preluat de la mama sa, informează womenshealthmag.com.

Vedeta a mai declarat că obişnuieşte să fie activă chiar din primele minute după ce se trezeşte: face genuflexiuni în timp ce se spală pe dinţi, pentru a-şi tonifia picioarele şi posteriorul. Apoi, își duce câinii la plimbare 20 de minute la prima oră dimineața, pentru a-și crește ritmul cardiac. Totodată, vedeta se menţine în formă prin grădinărit.

Vezi şi: Ileana Badiu şi menopauza la 43 de ani. Ce simptome a avut

Are grijă şi de sănătate

Elizabeth Hurley le sfătuieşte pe femei să îşi facă o mamografie regulat după vârsta de 40 de ani. Vedeta vrea ca toate femeile să conştientizeze cancerul de sân şi să le determine să îşi facă periodic analize prin care această boală să fie depistată la timp.

Hurley este implicată într-o campanie privind conştientizarea cancerului la sân şi aminteşte că bunica sa a murit de această boală, într-o perioadă în care discuţiile despre cancerul mamar erau tabu.

„A fost diagnosticată într-un moment în care nimeni nu vorbea despre asta. Ea nu ne-a spus că a fost bolnavă timp de un an”, a declarat vedeta pentru People, adăugând că a fost „diagnosticată într-un moment în care îi era jenă să vorbească chiar și cu medicul ei. A fost doar un subiect tabu.”

Vezi şi: Ce mănâncă Beyoncé pentru fi în formă?