Câţi copii în afara căsătoriei are prinţul Albert de Monaco

1 albert monaco jpg jpeg

Înainte de căsătoria cu Charlène Wittstock, Albert de Monaco a avut o viaţă amoroasă bogată. În afară de gemenii Jacqes şi Gabriela, pe care îi are cu soţia sa, prinţul mai are şi alţi copii rezultaţi din aventuri trecătoare.

Albert de Monaco a fost de multe ori în atenţia publicaţiilor de scandal pentru relaţiile sale, mai ales cu actriţe şi manechine. Printre altele, a avut relaţii cu Claudia Schiffer şi cu sportiva americană Alicia Warlick. Pe niciuna nu a luat-o de nevastă, prinţul având în trecut o imagine de celibatar convins. Când nimeni nu se aştepta, a anunţat că s-a logodit, în 2010, cu Charlène Wittstock. Cei doi s-au cunoscut în anul 2000, în timpul unui concurs de nataţie, iar în 2006, relaţia lor a fost făcută publică. Charlène şi Albert şi-au unit destinele în iulie 2011, în cadrul unei ceremonii fastuoase, cu invitaţi de seamă.

Copiii nelegitimi nu au dreptul la tron

Recent, armonia din familia princiară din Monaco a fost zdruncinată de faptul că prinţul Albert de Monaco a fost implicat într-un nou proces de paternitate, fiind vorba despre un copil născut în afara căsătoriei. De această dată, ar fi vorba despre o fiică născută în anul 2005, în urma unei legături a prinţului cu o femeie de origine braziliană, într-o perioadă în care Albert era, deja, într-o relaţie cu Charlene.

Albert de Monaco a recunoscut până acum doi copii nelegitimi. Este vorba de Jazmin Grace Grimaldi, născută la 4 martie 1992, şi Alexandre Grimaldi Coste, născut la 24 august 2003. Jazmin e născută din relaţia cu Tamara Rotolo, o chelneriţă. Amândouă trăiesc în SUA.

Alexandre Grimaldi Coste este rezultat din relaţia pe care prinţul a avut-o cu Nicole Coste.

Fiind născuţi în afara căsătoriei, copiii nelegitimi nu au dreptul de succesiune la tron în Monaco. Ambii au fost recunoscuţi de prinţ, care i-a ajutat inclusiv financiar.

Cu Jazmin are o relaţie foarte bună. Ea a venit prima dată în Europa pentru a-şi cunoaşte tatăl pe când avea 11 ani, iar de atunci îşi vizitează regulat tatăl.