Ce mănâncă Jennifer Lopez la micul dejun, prânz și cină?

A arătat întotdeauna foarte bine, iar pe lângă regimul alimentar riguros, Jennier Lopez are grijă să lucreze cu antrenori personali și nutriționiști care să o ajute să-și păstreze o frumusețe fără vârstă. Iată care sunt preferințele vedetei pentru cele trei mese ale zilei.

jennifer lopez jpg

Mic dejun

La fel ca Meghan Markle, lui Jennifer Lopez îi place să-și înceapă ziua cu un pahar mare de apă cu lămâie. Acest obicei o ajută să se mențină hidratată, să aibă pielea sănătoasă datorită vitaminei C din lămâi și îi stimulează digestia.

A fost bine documentat faptul că Jennifer își începe ziua cu un shake de proteine. Totul este proaspăt în shake-ul lui Jennifer, doar pudră de proteine și fructe. Potrivit revistei People, shake-urile proteice de dimineață ale lui J.Lo sunt alcătuite din căpșuni, afine, iaurt grecesc, scorțișoară, miere, mai mult suc de lămâie și pudra proteică. Acest shake îi asigură energia pentru prima parte a zilei.

La prânz

La un moment dat, Jennifer Lopez a declarat pentru Us Weekley că până la prânz simte că moare de foame, însă trucul pe care îl folosește este să bea apă între mese. Apoi, la masa de prânz mănâncă salate. Un exemplu de rețetă de salată pe care o consumă J.Lo este aceasta: multă salată kale cu semințe de dovleac și queso (brânză topită și ardei iute) în care adaugă ceapă eșalotă cu ulei de măsline și suc de lămâie.

Se știe despre Jennifer Lopez că ține o dietă echilibrată, bogată în nutrienți și că a eliminat toate alimentele procesate și rafinate. Are grijă să consume verdețuri și se asigură că evită legumele cu un conținut mare de zahăr precum morcovii și porumbul.

O altă rețetă de salată pe care Jennifer o preferă este aceasta: ouă fierte tari, castraveți, ardei gras, ciuperci, ceapă, bucăți de curcan la grătar și varză de Bruxelles.

Cina

De la prânz până la cină, Jennifer poate alege o gustare formată dintr-un fruct sau din câteva semințe. Iar la cine, îi place să fie alături de familie, împreună cu copiii. De obicei, la masa de seară preferă să consume proteine slabe și legume cu quinoa. Principalele surse de proteine din dieta lui Jennifer ​​sunt carnea albă de curcan, pieptul de pui și carnea de vită provenită de la animale crescute bio, la fermă, cu nutreț natural. „Îmi place carnea de porc și de pui, în special în stil portorican!”  a spus Jennifer citată de People.

Desert

Este greu de crezut că o persoana care își ia sănătatea în serios precum Jennifer nu a renunțat complet la dulciuri. Dar, Jennifer a declarat pentru Us Weekly că îi plac cipsurile de ciocolată, iar unul dintre antrenorii ei personali a spus pentru aceeași publicație că artista își permite să mănânce un desert o data pe săptămână.

Ce nu ține în bucătărie!

În bucătăria lui Jennifer Lopez nu există alimente procesate. De asemeena, de foarte mulți ani, ea nu consumă cafea și alcool și are mare grijă la hidratare, de aceea bea cel puțin șapte pahare cu apă pe zi.

Citește și Ce impact are vara asupra sănătății noastre