Tu cum ții telefonul? Iată ce spune asta despre tine!

image

Felul în care ții telefonul poate oferi indicii despre interesele, dispoziția, comportamentul, punctele tale forte și slăbiciuni. Dacă îți plac testele de personalitate, continuă să citești pentru a descoperi ce spune stilul tău de a ține telefonul despre tine.

Ții telefonul într-o mână și folosești degetul mare al aceleiași mâini

How Do You Hold Your Phone position one 1 jpg

Dacă ții telefonul cu o mână și folosești degetul mare pentru a naviga, înseamnă că ești o persoană degajată, optimistă și încrezătoare. Adversitățile vieții nu te descurajează; le accepți așa cum vin, fără să te plângi. Ești mereu în mișcare, pentru că ai atât de multă încredere în tine încât orice oportunitate trebuie prinsă imediat. Ești gata să îți asumi riscuri și să ieși din zona de confort, ceea ce te ajută să-ți atingi obiectivele, dar uneori te poate face să fii imprudent sau impulsiv. În plus, uneori te grăbești fără să acorzi atenție detaliilor.

Ții telefonul cu ambele mâini și folosești doar degetul mare

How Do You Hold Your Phone position sec 2 jpg

Dacă ții telefonul cu ambele mâini, dar tastezi doar cu un deget mare, ești o persoană precaută care prioritizează evitarea riscurilor. Ai abilități de înțelegere a relațiilor sociale puternice datorită empatiei și intuiției tale. Această abilitate te-a protejat de prieteni falși, deoarece poți discenrne printre minciuni. Ai anumite principii care îți ghidează viața, și nu este neobișnuit ca oamenii să ceară sfaturi de la tine. Lângă tine, oamenii simt pace.

Ții telefonul cu ambele mâini și folosești ambele degete mari

How Do You Hold Your Phone position three 3 jpg

Când ții telefonul cu ambele mâini și tastezi cu ambele degete mari, indică faptul că ești o persoană energică și sociabilă. Nu pierzi timp gândindu-te ce să faci în continuare; iei decizii rapide, bazate pe informațiile disponibile, indiferent cât de mare sau mică este problema. Schimbarea face parte din viața ta, adaptându-te ușor și jonglând cu multe abilități simultan. Petrecerile și sărbătorile nu sunt complete fără tine! Ai o energie inepuizabilă care se activează atunci când oamenii se adună social. Fața ta trece de la o expresie degajată la una serioasă în timpul conversațiilor intelectuale unde este necesară gândirea profundă. Domeniile competitive atrag oameni ca tine.

Ții telefonul cu o mână și folosești arătătorul de la mâna opusă

image

Dacă ții telefonul cu o mână și navighezi folosind degetul arătător al celeilalte mâini, arată că ai o rezistență mentală mare și un nivel ridicat de maturitate. Înainte de a acționa, preferi să reflectezi asupra diferitelor opțiuni. Sugestiile altora nu te influențează ușor, deoarece majoritatea cunoștințelor tale provin din experiențe personale, care îți îmbunătățesc judecata. Ai trecut prin momente dificile, ceea ce te-a întărit atât de mult încât chiar și momentele grele nu-ți pot zgudui calmul. În plus, ai o capacitate uimitoare de a crea.

Sursa: The mind journal