Topul greșelilor pe care le fac bărbații în pat

Știai că cei mai mulți bărbați vin la terapie sexuală pentru a învăța o tehnică mai bună de face sex, scrie WebMD.com?

cuplu sex

Grijile pe care ți le faci în pat pot scrica intimitatea. Foto: Shutterstock

Dar, deși este important să știi ce-I de făcut în pat, abilitățile sexuale nu sunt, de obicei, vinovate de problemele legate de viața intima. Cel mai probabil, acesta sunt din altă categorie, iar WebMD face un top al greșelilor pe care bărbații la fac în pat.

Presupun că nu stârnesc atracție

Dacă libidoul partenerei nu este activat imediat, nu înseamnă că între voi nu există atracție. În cazul femeilor lucrurile funcționează diferit, spre deosebire de bărbați, care atunci când văd o femeie frumoasă, atracția are impact până la nivelul organelor genitale și simpla apariție a partenerei poate provoca erecție, în cazul femeilor, mecanismul este altul. De cele maimulte ori, când o femeie vede un bărbat atrăgător, fie că este partenerul ei sau altul, ea evaluează compatibilitatea dar nu simte că este imediat pregătită pentru a face sex. În acest context, curtarea și preludiul sunt de dorit, iar vinovate de eșec nu sunt lipsa atracției sau a compatibilității sexuale, ci lipsa răbdării.

Cred că sexul bun are legătură cu durata

Bărbații pot distruge intimitatea îngrijorându-se cu privire la erecțiile lor și la durata acestora. Dacă un bărbat se luptă cu neîncrederea în privința erecțiilor, poate avea de suferit activitatea lui sexuală. De aceea, este important să te bucuri de timpul petrecut cu partenera, să rămâi spontan și conectat la dorințele ei și dacă simți, de exemplu, că erecția scade și că nu mai poți continua, poți oferi alternativa unui final prin intermediul sexului oral.

Concentrează atingerile în zone mai slab erogene

Deoarece bărbaților le place ca organele genitale să le fie stimulate direct, presupun că partenera ar aprecia același lucru. Dar, fără un context creat de săruturi și mângâieri, această abordare ar putea fi invazivă pentru femei. O altă greșeală frecvent făcută de bărbați este aceea că se concentrează pe stimularea vaginului, în locul clitorisului.

Pentru femei, clitorisul este locul care poate fi stimulat prin atingere, în timp ce vaginul este locul în care plăcerea este creată de întindere și presiune. Prin urmare, în cazul femeilor, clitorisul nu vaginul, este puinctul de maximum interes sexual.

Citește și Cum se aplică, de fapt, balsamul de păr? Multe femei fac aceste greşeli!