Slăbeşte 2 kilograme în 7 zile cu aceste reguli

1 2 jpg jpeg

Pentru a reuşi să scapi de 2 kilograme într-o singură săptâmână, este necesar să consumi cu 7000 de calorii mai puţin întreaga săptămână decât ai fi făcut-o în mod obişnuit, acest lucru însemnând 1000 de calorii în minus într-o zi. Nu este atât de complicat pe cât pare, tot ce trebuie să faci este să numeri caloriile.

Purificarea organismului – primul pas

Pentru a da rezultatele dorite, acest program de slăbit trebuie început cu o cură de purificare a organismului. În prima zi, sari peste micul dejun. Înlocuieşte prânzul cu o limonadă cu ghimbir, iar înspre seară bea un suc de legume şi fă mişcare uşoară, chiar şi acasă.

Evită produsele cu amidon

Cel puţin la prânz şi seara, nu mânca chipsuri, cartofi prăjiţi sau sandvişuri. De asemenea, este bine să eviţi sosurile, care pot adăuga multe calorii în plus preparatelor pe care le consumi, fără să-ţi dai seama.

Program de exerciţii

Mersul la sală nu este doar un moft atunci când vrei să arăţi bine, însă, din anumite motive, mai mult sau mai puţin din comoditate, este ignorat şi amânat la nesfârşit. Exerciţiile cardio te ajută să scapi de depozitele de grăsime acumulate, iar folosirea aparatelor de la sală îţi va arăta exact câte calorii ai consumat. Propune-ţi să arzi cel puţin 300 de calorii pentru început. Mergi pe bandă sau pe bicicletă, putându-te relaxa, în acelaşi timp, urmărind emisiunea ta preferată sau un film la televizorul ataşat aparatului.

Citeşte mai multe pe această temă AICI