Testează-ți IQ-ul: Cine este stăpâna pisicii dintre fetele din imagine?

Privește această ilustrație și încearcă să identifici cine este stăpâna pisicii, dintre fete. Doar persoanele cu IQ ridicat pot identifica proprietara pisicii în 9 secunde!

Această ghicitoare care îți stimulează creierului este un test IQ distractiv, care te va ajuta să îți evaluezi nivelul de inteligență.

Cel mai important element al provocărilor de acest tip este scanarea rapidă a situației pentru a ajunge la răspunsul corect în timpul cel mai scurt posibil.

Deoarece aceste teste distractive care testează IQ-ul pot fi rezolvate folosind gândirea creativă, trebuie să gândești lateral pentru a ajunge la  răspuns, fiindcă indiciile se ascund, cu siguranță, undeva în imagine.

Mai mult, trebuie să vă folosiți abilitățile de raționament analitic și logic pentru a rezolva acest tip de probleme. Așadar, care este stăpâna pisicii dintre fetele din imagine?

image

Foto: Bright Side

În imaginea de mai sus, trebuie să identificați cine este proprietarul pisicii dintre cele trei fete. În puzzle, două fete se luptă pentru stăpânirea pisicii. Femeia din centru a găsit pisica pierdută aparținând uneia dintre cele două fete. Dar numai una dintre ele este adevăratul proprietar al pisicii.

Va trebui să ghicești proprietara în maximum 9 secunde pentru a răspunde cu adevărat provocării.

Trebuie să te uiți foarte bine la imagine, urmărind personajele cu mare atenție înainte de a răspunde, deoarece răspunsul este destul de simplu, deși poate părea complicat.

Dacă te uiți cu atenție la cele două fete care concurează pentru stăpânirea pisicii, vei putea identifica adevărata proprietară.

Fata în cămașa albastră din partea stângă pretinde că este stăpâna pisicii. Cu toate acestea, pisica aparține fetei blonde din partea dreaptă.

Răspuns corect: fata blondă

image

Foto: Bright Side

Așadar, răspunsul la acest test mental este că fata blondă în cămașa verde  este proprietara pisicii. Dacă te uiți cu atenție, atunci vei putea vedea că are o cămașă care a fost ruptă anterior de ghearele pisicii.

Citește și De ce să mănânci ovăz în fiecare zi?