Poți găsi ziarul ascuns în 6 secunde? Puțini reușesc

Imaginile care ne provoacă să găsim elementele ascunse, contribuie la exersarea capacității de observare și a atenției. De altfel, pot constitui o modalitate plăcută și distractivă de a-ți petrece timpul liber.

Privește cu atenție imaginea de mai jos. Aparent, nu pare a fi nimic neobișnuit. Dar, provocarea este să găsești ziarul ascuns în 6 secunde. Puțini reușesc acest lucru. Tu reușești?

image

Sursă foto: english.jagran.com

În imaginea de mai sus poți observa cu ușurință o scenă ce pare a se petrece într-un parc. Poți remarca ușor, oamenii și celelalte elemente din imagine. Dar, poți identifica ziarul ascuns? Atenție, unele elemente îți pot distrage atenția de la ziar, fără să-ți dai seama de acest lucru.

În cazul în care ai găsit ziarul respectând limita de 6 secunde, înseamnă că ești o persoană cu un simț al observației foarte dezvoltat și foarte atentă la detalii. Nu te lași descurajat(ă) de imaginea de ansamblu și acorzi o atenție sporită elementelor din imagine.

Dacă nu ai găsit încă ziarul, încearcă să te uiți cu atenție lângă femeia îmbrăcată în maro, căci este foarte posibil să fi ratat un indiciu important.

image

De Anca-Teodora Popa

Sursă: english.jagran.com