Pe cine ai ajuta prima dată? Iată ce arată despre tine!

image

Alegerile pe care le facem ne pot dezvălui lucruri interesante despre caracterul nostru. Chiar şi unele teste de personalitate îţi pot dezvălui aspecte interesante.

Îţi propunem un test de personalitate în care trebuie să alegi căreia dintre persoanele din imagine i-ai acorda ajutorul prima dată. Aşadar, ai de ales între o asistentă medicală, un bărbat cu cârje, un copil care plânge şi o bătrânică.

1. Asistenta medicală

Dintre toate persoanele din imagine, asistenta este cea care are cel mai puţin nevoie de ajutor. Ce poate fi greu în a ridica nişte dosare, nu-i aşa? Dacă ai ales să îi acorzi ei prima dată ajutorul înseamnă că nu eşti deranjat de problemele grave ale semenilor. Această alegere mai poate arăta că eşti o persoană aventuroasă, fericită, relaxată şi că nu îţi place să stai în casă.

2. Bărbatul cu cârje

Dacă prima persoană pe care ai ajuta-o este bărbatul cu cârje înseamnă că ai calităţi de lider adevărat. În general, eşti sufletul petrecerilor, eşti o persoană dinamică, organizată, raţională şi eşti foarte concentrat pe ceea ce ai de făcut în viaţă.

3. Copilul care plânge

Copiii mici plâng din foarte multe motive, iar dacă prima dată eşti sensibilizat(ă) de un astfel de micuţ înseamnă că eşti o persoană sensibilă şi nu poţi tolera suferinţele celorlalţi. Conştientizezi că micuţul nu îşi poate exprima durerea și, prin urmare, plânsul a fost singurul mod de exprimare. Totuși, ceea ce nu știi este motivul plânsului. Motivul poate fi orice. Poate arăta că plânge după mama sa sau pur şi simplu caută atenţie ori îi este foame. A ajuta un copil fără să ştii ce anume a declanşat plânsul acestuia arată despre tine că sari în ajutorul oricui, chiar dacă acest lucru te-a făcut să suferi în trecut. Iar prietenii tăi te iubesc pentru asta.

Ești o persoană receptivă la emoțiile celorlalţi și ai un puternic simț al spiritualității.

4. Bătrâna

Dacă bătrânica este prima persoană pe care eşti tentat să o ajuţi înseamnă că ai un mare simţ al responsabilităţii. Femeia are ochelari şi poate însemna că este oarbă sau nu. A-i acorda ei primul ajutor arată că ai fost crescut cu un puternic simț etic. Prețuieşti valorile tradiționale și ai un respect profund pentru cultură, tradiţional și moștenirea lăsată de înaintaşii noştri. Eşti o persoană altruistă, optimistă.

Sursă text şi foto: themindsjournal.com