Poți găsi lupul ascuns printre reni? Foarte puțini reușesc

Mai jos poți vedea o turmă de reni, încadrată într-un peisaj tipic de iarnă. Totuși, printre membrii turmei se află un intrus și anume un lup care dă târcoale...Îl poți găsi în 7 secunde? Foarte puțini reușesc. 

image

Sursă foto: Mister Tech

Privește cu atenție imaginea de mai sus și încearcă să găsești lupul care a reușit să se strecoare printre reni. Nu te limita la imaginea de ansamblu și încearcă să acorzi o atenție sporită la detalii.

În cazul în care ai reușit să găsești lupul în doar 7 secunde, înseamnă că ai o capacitate excelentă de observație și nu ești genul de persoană care se lasă păcălită de perspectiva de ansamblu.

Dacă, însă, nu ai reușit să găsești lupul, încearcă să te uiți cu atenție la fiecare ren în parte. Un indiciu important se poate ascunde acolo.

image

Știai că...

...renul simbolizează creativitatea, inventivitatea, cunoașterea și, totodată, siguranța în călătorie pe timp de iarnă?

...în unele culturi, coarnele de ren erau folosite ca remediu naturist pentru menținerea fertilității, a tinereții, reglarea tensiunii arteriale și pentru multe alte afecțiuni?

...numele celor 8 reni zburători ai lui Moș Crăciun au apărut prima oară în 1823 în poemul „O vizită de la Sfântul Nicolae”, însă abia în 1939 a fost introdus renul Rudolph, cel mai cunoscut ren al Moșului?

De Anca-Teodora Popa

Surse:

https://www.jagranjosh.com/general-knowledge/optical-illusion-challenge-no-one-can-spot-the-wolf-hidden-among-the-reindeers-in-7-seconds-1681698970-1

https://www.viovet.co.uk/blog/p65-When-did-Reindeer-become-associated-with-Christmas#:~:text=The%20reindeer%20came%20to%20symbolise,popular%20story%20of%20Father%20Christmas.

https://www.altogetherchristmas.com/traditions/rudolph.html

https://www.healthline.com/nutrition/deer-antler-supplement