Poți găsi peștișorul în maximum 15 secunde? Doar cei mai atenți la detalii reușesc

În imagine se află 7 urși polari simpatici, alături de un peștișor ascuns. Pentru a putea găsi peștișorul trebuie să acorzi o atenție sporită tuturor detaliilor din imagine.

image

În imagine se află 7 urși polari simpatici, alături de un peștișor ascuns. Pentru a putea găsi peștișorul trebuie să acorzi o atenție sporită tuturor detaliilor din imagine. Încearcă să nu te limitezi doar la elementele de ansamblu.

Persoanele cu un simț al observației excelent și cu atenție sporită la detalii vor reuși să găsească peștișorul în maxim 15 secunde. Tu reușești?

Iluziile optice ne antrenează gândirea rapidă și simțul de observație, însă, în același timp ne pot păcălii să percepem alte elemente față de cele care apar de fapt în imaginiile ce conțin iluzii optice, informează jagranjosh.com.

Totuși, este interesant să vedem modul în care percepțiile umane pot fi atât de diferite, atunci când vine vorba de aceași iluzie optică prezentată mai multor persoane. Spre exemplu, trei persoane care au văzut iluzia optică de mai sus au avut păreri diferite, potrivit jagranjosh.com. Prima persoană a susținut că este greu de găsit peștișorul, a doua a spus că are nevoie de un indiciu, în timp ce a treia a spus că nu e dificil de identificat peștișorul, totul ținând doar de o atenție sporită.

Dacă ai găsi peștișorul în 15 secunde

Felicitări! Ești o fire atentă la detalii și te orientezi foarte bine. Nu te limitezi la privirea de ansamblu a unei imagini. Foarte puține persoane reușesc să găsească peștișorul, tocmai pentru că se concentrează doar pe elementele mai mari din imagine, omițând detaliile.

image

Dacă în schimb, nu ai reușit să găsești peștișorul, nu te descuraja și uită-te cu atenție la fulgii de nea din imagine. E foarte posibil ca peștișorul să se regăsească într-un fulg de nea.

de Anca-Teodora Popa

Sursa text si foto: jagranjosh.com