Poți găsi intrusul din șirul de mai jos în mai puțin de 10 secunde?

De mici suntem obișnuiți cu testele care ne provoacă să găsim așa numitul ,,intrus’’ sau termenul care nu se potrivește într-un anumit șir sau imagine.

image

De mici suntem obișnuiți cu testele care ne provoacă să găsim așa numitul ,,intrus’’ sau termenul care nu se potrivește într-un anumit șir sau imagine. Aceste teste ne determină să acordăm o mai mare atenție detaliilor și îmbunătățesc abilitățile de concentrare. În imaginea de mai sus apare un șir lung format din cuvântul ,,you’’. Deși toate elementele par la locul lor, în șirul de mai sus se află o greșeală, un termen care nu se potrivește cu ceilalți. Îl poți găsi în mai puțin de 10 secunde?

Dacă ai găsit intrusul

Persoanele cu abilități extraordinare de concentrare și cu un simț foarte bun de observație nu au dificultăți în a găsi cuvântul intrus, potrivit timesofindia.indiatimes.com. Cei care au reușit să găsească greșeala din șirul de mai sus sunt persoane foarte atente cu un simț de observație excelent.  De asemenea, este bine de știut că-ți poți antrena abilitatea de concentrare și simțul de observație cu ajutorul unor astfel de imagini.

Dacă nu ai găsit intrusul și ai nevoie de un mic indiciu, încearcă să te uiți cu atenție la rândul 6 din coloana de mai sus.

image