Pot fi măriţi sânii natural, fără operaţie? Trucuri utile

Simbol al feminităţii, sânii sunt asociaţi şi cu seducţia. Unele femei recurg la bisturiu pentru a avea sânii visaţi, iar altele, cum sunt sportivele, de exemplu, îşi doresc un piept mai mic.

image

Stilul de viaţă, care include mişcarea şi postura, poate influenţa aspectul sânilor, de aceea, este bine de ştiut ce poate ajuta în acest sens!

Masajul frecvent

Prin masarea frecventă a sânilor, se poate obţine fermitatea lor. De asemenea, poate ajuta la mărirea bustului, la tonifierea lor, la reducerea congestiei limfatice şi la ameliorarea disconfortului care apare în perioada menstruală. În plus, prin masaj, se pot depista şi eventuale formaţiuni la acest nivel, precum nodulii.

Pentru masarea sânilor, se recomandă folosirea unor uleiuri hidratante, dar fără chimicale! De exemplu, poţi utiliza uleiul de măsline. Poţi face masaj un sfert de oră de masaj în fiecare dimineaţă şi seară. Masează cu mişcări circulare şi astfel vei îmbunătăţi circulaţia sângelui, ceea ce poate avea ca efect creşterea în volum a pieptului.

Cele mai potrivite exerciţii

Una dintre cele mai bune modalităţi prin care se poate obţine mărirea sânilor este practicarea anumitor exerciţii, care, de altfel, te ajută şi să fii în formă. Printre cele mai potrivite pentru acest lucru sunt exerciţiile următoare!

Încearcă duşurile scoţiene

Alternarea apei calde cu cea rece, tehnică numită duş scoţian, are câteva beneficii, inclusiv pentru sâni. Apa rece stimulează irigarea sangvină la acest nivel. Alternarea jetului de apă caldă cu cea rece stimulează eficient circulaţia sângelui. În plus, acest ritual de frumusețe promovează şi somnul.

Vezi şi: Iată de ce sunt bărbaţii atraşi de sânii femeilor! Motive la care nu te-ai gândit

Ce mai poate ajuta

- Poartă sutienul potrivit. Un sutien prea mic poate împiedica circulaţia sângelui la nivelul pieptului. De asemenea, un sutien prea mare contribuie la lăsarea sânilor. Purtarea sutienului corect este recomandată încă de la pubertate, care să ofere confort.  

- Atenţie la postură: menţine spatele drept!

- Există suplimente recomandate pentru mărirea sânilor, dar este bine să nu le iei din proprie iniţiativă, ci doar la recomandarea unui medic