Cum poti accelera procesul de slabire cu ajutorul suplimentelor naturale

Cel mai eficient mod de a slabi si de a arde grasimile presupune un plan structurat de nutriție și de excercitii fizice.  Oricat de tentant ar suna, nu exista o pastila magica pe care sa o inghitim si care peste noapte sa ne scape de kilogramele in plus.  Exista insa suplimente special concepute pentru a creste rata metabolismului și a accelera slăbirea, care conțin ingrediente care oferă cu adevarat un impuls metabolismului, făcându-l mai eficient în arderea grăsimilor și scăderea în greutate.

Ca parte a unui plan complet si sanatos de pierdere in greutate, acceleratorii metabolismului joaca cu siguranta un rol foarte important. In jurnalul Obesity Reviews, termenul „accelerator de ardere a grasimilor” este folosit pentru a descrie suplimentele nutritive care cresc in mod evident și imediat metabolismul grasimilor. Asadar, consumul energetic al organismului creste, stimulând pierderea in greutate si crescând oxidarea grasimilor in timpul exercitiilor fizice.

Ingredientele cheie utilizate în compoziția acceleratorilor metabolismului de ardere a grasimilor stimulează anumite reacții chimice și hormonale din organism care au rolul de a descompune grasimile si de a le folosi ca sursa de combustibil.

Unul din ingredienți principali in majoritatea suplimentelor SLIM BOOST este cofeina. Aceasta, alături de piperul Cayenne, extractul de ardei iute, etc, cofeina va ajuta sa slăbiți prin cresterea metabolismului si prin ajutarea corpului sa foloseasca grasimea pentru combustibil. De asemenea, cofeina ajuta și la furnizarea de energie pentru exercitii fizice si alte activitati de ardere a caloriilor. In organism, cofeina stimulează descompunerea acizilor grasi care se afla în tesutul adipos, în special în cazul grăsimii abdominale, foarte greu de indepartat. Odata ce acizii grasi sunt descompusi, ei intra in sange si vor fi arsi de corpul nostru pentru a crea energie.

Din fericire, și în România exista aceste suplimente alimentare naturale, care induc o accelerare a metabolismului, fără a avea efecte secundare.

Astfel, la noi în țară puteți găsi din categoria de suplimente pentru slabit produsele SLIM BOOST – acceleratori ai metabolismului, suplimente alimentare naturale.

Administrarea SLIM BOOST-urilor la mesle zilnice, cu sau fără asocierea produselor din dieta Nupo si/sau Nupo One Meal, va asigura ca planul de slabire nu scape de sub control in momentul in care aveti un stil de viata activ si cu tentatii alimentare zilnice, care va pot impiedica in procesul de pierdere in greutate.

NUPO a dezvoltat patru variante de produse SLIM  BOOST, fiecare cu un scop diferit in dieta sau planul de slăbire. Toate cele patru variante de pastile de slabit si suplimente alimentare SLIM BOOST sunt compuse din ingrediente active atent selectate din surse naturale. Compozitia fiecarei variante este foarte bine elaborata, și susține procesele metabolice care au loc in organism si buna functionare a acestuia.

Slim Boost Calorie Fighter – reduce aportul total de calorii cu aproximativ 800kcal pe zi, reduce absorbtia de grasimi cu pana la 42%, reduce absorbtia de zahar cu pana la 46%, reduce pofta de mancare, ofera senzatia de satietate si elimina mancatul excesiv;

Slim Boost Fat Fighter – pastile de accelerare a metabolismului ce reduc absorbtia grasimilor alimentare cu pana la 42%, contin fibre de origine vegetala care previn depunerile de grasime si contribuie la pierdere in greutate dovedita clinic;

image

Slim Boost Burn My Fat – pastile de slabit naturale care stimuleaza arderea grasimilor, care contin extracte precum Nuca de Cola si Yerba Mate. Acestea stimuleaza metabolismul grasimilor in timpul perioadelor de inactivitate fizica. Burn My Fat contine si extract de piper cayenne, care contribuie în mod activ la arderea grasimilor;

image

Slim Boost Fill My Tummy – contine fibre naturale care se dizolva in apa si care prin umplerea stomacului, ofera o stare de satietate. Produsul este recomandat persoanelor care se intalnesc în mod frecvent cu o stare de foame, atât în timpul unei zi obișnuite, cât și in timpul dietei NUPO sau oricarui alt tip de dieta!

image

Urmariti-va indeaproape procesul de slăbire și de menținere a greutatii de-a lungul timpului, mentineti constante dieta, stilul de viata și antrenamentele si folositi doar suplimente de ardere a grasimilor cu ingrediente active si atent selecționate, care sa va ajute la menținerea stării de sănătate.