Aşa se ţine dieta stewardeselor! Slăbeşti 4 kg în 4 zile

Dacă eşti în căutarea unei diete rapide o poţi încerca pe cea a stewardeselor. Mai este cunoscută şi ca dieta Natman şi presupune un consum redus de calorii.

image

Pentru a pierde kilogramele atât de repede, dieta Natman se bazează pe un regim cu proteine, care exclude alcoolul, carbohidrații, lactatele și grăsimile. Baza alimentaţiei în cele 4 zile sunt legumele și carnea, ocazional fructele. De asemenea, nu trebuie consumată sare, pentru a combate retenţia de apă, ceea ce şi explică, în parte, rezultatele pierderii în greutate pe o perioadă atât de scurtă. În fiecare zi trebuie consumat cel puţin 1,5 litri de apă. Rezultatele se vor vedea dacă reuşeşti să o ţii întocmai şi te abţii de la ronţăieli.

Este o dietă sigură pentru sănătate?

Pentru că este un regim restrictiv, nu trebuie ţinut decât 4 zile. Acest program alimentar nu prezintă mari riscuri pentru sănătatea umană. Deoarece o dietă care durează doar patru zile, posibilitatea apariției deficiențelor este limitată. Dieta stewardeselor nu este recomandată persoanelor care consumă prea multă energie în timpul zilei, copiilor, femeilor însărcinate și care alăptează, vârstnicii și celor cu probleme de sănătate.

Meniu pentru 4 zile

Ziua 1

Prânz: Friptură la grătar fără grăsime cu salată verde și salată de roșii. Este bine de ştiut că legumele pot fi consumate şi în cantităţi mai mari.  

Gustare: Un măr.

Cina: 2 ouă fierte, fasole verde fiartă fără condimente și jumătate de grepfrut.

Ziua 2

Prânz: Friptură la grătar fără grăsime, salată verde și un pahar mare de suc de roșii.

Cina: Dovlecei la grătar, conopidă fiartă, fasole verde fiartă și mere.

Ziua 3

Prânz: Friptură la grătar fără grăsime, salată verde.  

Gustare: Un măr.

Cină: Pui la grătar fără grăsime, roșii fierte, un pahar mare cu suc de prune.

Ziua 4

Prânz: 2 ouă fierte, fasole verde, un pahar mare de suc de roșii.

Cină: friptură la grătar fără grăsimi, salată verde și un pahar de suc de ananas fără zahăr.

Vezi şi: Ce mănâncă Djokovic pentru a fi în formă. Dieta, parte a succesului campionului