Te ajută cremele modelatoare să ai abdomenul plat?

A obţine un abdomen plat fără prea mult efort pare un vis. Dar poate el deveni realitate prin folosirea cremelor modelatoare?

image

Creme modelatoare sunt menite să reducă talia cu câţiva centimetri, prin reducerea masei adipoase. Astfel de produse conţin ingrediente active precum cofeina sau guarana, care ajută la eliminarea celulelor adipoase de sub epidermă.

Cât de eficient sunt astfel de produse?

Potrivit informaţiilor oferite de laboratoarele care produc creme modelatoare, în urma aplicării acestora se poate obţine o reducere a taliei cu 0,5 până la 2 cm în aproximativ 1 lună de aplicare. Rezultatul așteptat se poate obţine așadar dacă produsul este aplicat până la capăt, fără a fi însă miraculos. Pentru a avea un rezultat de durată, chiar și după încetarea utilizării cremei, este mai bine să combinați această acțiune cu activitatea fizică regulată și o alimentație echilibrată.

Cum să folosești corect o cremă de slăbit?

Pentru a obține rezultate vizibile, folosește crema în fiecare zi și pe toată durata recomandată de producător. Aplicați produsul pe abdomen, apoi masează ușor pielea în sensul acelor de ceasornic pentru a pătrunde în piele. Acest gest este, de asemenea, important pentru a ajuta la eliminarea celulelor adipoase și, prin urmare, la reducerea taliei. În plus, prin masaj intens, vei încălzi produsul sub mâini, ceea ce va facilita absorbția lui, informează medisite.fr.

Evită balonarea!

Excesul de gaze intestinale înseamnă centimetri mai mulţi la nivelul taliei. Dacă ai probleme cu balonarea, trebuie să scapi repede de această problemă. Cum? În primul rând, nu vorbi în timp ce mănânci (pentru a nu înghiţi aer) şi mestecă bine alimentele. Astfel, nu numai că nu te vei balona, dar te vei şi sătura mai repede, deci vei mânca mai puţin. Te balonează şi guma de mestecat şi băuturile carbogazoase (inclusiv apa minerală), aşa că renunţă la ele. Poţi preveni balonarea şi dacă bei în fiecare dimineaţă un pahar cu apă călduţă în care ai stors o jumătate de lămâie. O talie „pufoasă” poate fi şi semnul retenţiei de apă în organsim. De aceea, ai grijă să mănânci mai puţină sare, pentru că aceasta favorizează retenţia de apă

Surse:

https://www.passeportsante.net 

https://www.pharma-gdd.com/fr/