Secretul siluetei impecabile pe care o afișează Victoria Beckham

Victoria Beckham este întotdeauna o apariție impecabilă, de la silueta perfecta, garderoba fabuloasă,  părul și machiajul care sunt mereu puse la punct, totul pare să fie de parcă a ieșit din cutie. Care este secretul acestei apariții spectaculoase.

Poate că ești tentat să crezi că fosta cântăreață de la Spice Girls și soția fotbalistului David Beckham a avut, noroc în privința genelor, dar adevărul este că ea muncește din greu pentru a se menține în formă, scrie revista Hello

image

Designerul Victoria Beckham este extrem de disciplinată. Foto: Shutterstock

Victoria a susținut tot timpul că este  „foarte, foarte disciplinată” în privința dietei și rutinei de fitness, dezvăluind că în felul acesta se menține fericită pentru că se îngrijește. Ea abordează o gamă largă de exerciții de la ridicarea de greutăți la banda de alergare, Victoria, mama a patru copii își dovedește talentul atletic cu antrenamente serioase.

Ea petrece două ore antrenându-se în fiecare dimineață și susține că este ceva ce trebuie să facă pentru a-și menține stilul de viață care o solicită din plin.

Victoria a declarat pentru revista The Guardian's Weekend că rutina ei de exerciții începe între orele 5.30 și 6.00 cu o alergare de 7 km pe banda de alergare, care este „un amestec de mers rapid la deal, jogging, alergare lejeră.” Victoria a spus că este singurul moment din zi când se uită televizor și că alege documentare așa că așteaptă cu nerăbdare acest moment, care durează măcar 45 de minute, cât un documentar.

Alergarea este urmată de o sesiune cu un antrenor personal la sala de sport privată. „30 de minute picioare, 30 de minute brațe, tonifiere și condiționare, apoi o mulțime exerciții pentru abdomen”, a spus Victoria, adăugând că urmează această rutina pe tot parcursul anului, fără pauze în weekend.

Victoria insistă că rutina este „un lucru cu adevărat pozitiv pentru mine. Face parte din ceea ce sunt”. Vedeta nu lucrează aceste exerciții doar când este acasă. Ea a fost vpzută făcând sport și când este plecată.

Recent, a început să ridice greutăți

Ridicarea greutăților este o completare relativ nouă la regimul de antrenament al Victoriei. Acum se concentrează pe ridicarea greutăților grele cinci sau șase zile pe săptămână. „Întotdeauna mi-a fost puțin frică de greutăți, dar s-a dovedit, că, de fapt, le iubesc”, i-a spus Victoria. „Am chiar și mănuși speciale de purtat când ridic greutăți și am un tonus muiscular mai bun acum.", consideră Victoria.

Pe lângă rutina ei de exerciții fizice, Victoria împărtășește adesea detalii despre dieta ei. Bea oțet de mere în fiecare dimineață, înainte de micul dejun, inclusiv smoothie-uri verzi, cereale de casă sau omletă cu somon afumat.

Victoria a spus că găsește stilul ei de viață un semn de putere și adaugă că nu urmează aceste rutine doar pentru felul în care arată, ci și pentru sănătatea ei mintală și fizică/

„Îmi limpezește mintea. De asemenea, am o mulțime de idei, sunt efercescentă pentru că este o perioadă în care nu sunt la telefon, nu sunt cu copiii, nu sunt cu David; pot să rămân literalmente în compania gândurilor mele".

Citește și Cele mai bune plante pentru imunitate. Te ajută să combaţi infecţiile