500 cliente mulțumite după epilare definitivă

image

Dacă dorești să scapi de părul nedorit în cea mai sigură și eficientă metodă de epilare definitivă cu laser. 9 din 10 cliente sunt foarte mulțumite că au un aspect mai atractiv după ce nu mai au probleme cu părul de pe picioare, gât, zona inghinală și alte zone sensibile. Au uitat complet de epilarea cu ceară și cu lamele care provocau iritații, mai ales din zona intimă. Saloanele sunt cu  siguranță, locuri pentru răsfăț, relaxare, proceduri și tratamente.

Ce servicii oferă acest salon? De ce este mai bun decât altele? Cum se simt clientele atunci când ne pășesc pragul? În primul rând, aceste saloane oferă servicii de calitate înaltă indiferent de opțiunea aleasă: epilare definitivă, machiaj profesional, manichiură, proceduri faciale. Toate tratamentele sunt realizate de profesioniști din domeniul frumuseții, de aparate de ultima generație, dar și de produse profesionale și calitative. Fiecare client se poate bucură de o atmosfera plăcută, liniștită, dar și de rezultate excepționale chiar de la prima ședință.

Aparatul profesional Elysion pro pentru epilare definitivă cu laser

Tehnologia din spatele unei operații de epilare definitivă cu laser constă în transferarea energiei luminoase în energie termică. Salonul nostru folosește aparatul profesional Elysion Pro pentru îndepărtarea firelor de par, iar rezultatele nu întârzie să apară încă de la prima ședința. Cu adevărat magic este faptul că o asemenea procedura elimina firele de par inestetice și dureroase. Spre deosebire de alte metode, precum epilarea cu ceară, epilarea cu laser nu creează umflaturi, pete, iar pielea rămâne moale, catifelată și uniformă. De asemenea, ea poate fi efectuată pe toate tipurile de piele, inclusiv pe cea sensibilă. Puteți opta să realizați această procedura pe orice zona a corpului, deoarece eficientă rămâne la fel.

Epilarea definitivă nu provoacă durere, mai ales dacă este realizată de un profesionist calificat. În plus, după procedura puteți să va reluați activitățile obișnuite, fără a fi nevoie să așteptați o anumită perioada. O asemenea metodă va ajută să economisiți timp și bani, fiind o soluție pe termen lung. Nu trebuie să mai pierdeți timpul cu alte aparate, când puteți profită de serviciile salonului nostru. Totul este efectuat rapid și la un preț avantajos.

Cum funcționează epilarea definitivă cu laser?

Această încălzește firele de par încât această duce la distrugerea foliculului. spre diferență de intervenția de mezoterapie facială care se poate extinde până pe gât și pe decolteu, cea de epilare definitivă cu laser poate fii realizată și pe picioare, spate, umeri, axile și fesieri. Recomandarea specialiștilor este că planificarea procedurii să fie realizată toamnă-iarnă. Pentru scăderea riscurilor de apariție a arsurilor de la expunerea pielii la razele soarelui, idea să începeți o epilare definitivă cu laser vara nu este recomandată. O epilare definitivă cu laser IPL este mult mai riscantă persoanelor care au tenul deschis sau firele groase. Că la tratamentul de mezoterapie facială procedura de epilare definitivă cu laser are mai multe restricții care trebuie luate în considerare, pe lângă tumorile maligne ale pielii, bolile cronice și acute cu diabetul zaharat decompensat.

O epilare definitivă cu laser pe față necesită mai multă atenție deoarece pielea este mult mai sensibilă și mai delicată. însă specialiștii noștri nu dau niciodată greș în îndepărtarea părului din zona mustetii, perciunilor și bărbiei. Undă din aparatele cu laser este transmisă prin fibră optică cu un flux continuu de putere. specialiștii realizează setările acestuia în funcție de 3 principii elementare.

Prima setare este în funcție de fototip, adică culoarea pielii, a două după grosimea și pigmentul firelor de par și ultima este realizată după zona în care urmează să fie realizată intervenția estetică.

Datorită tehnologiei și specialiștilor, metodă eficientă de epilare definitivă cu laser este cea mai versatilă datorită lungimii undei, răcirii active și siguranței oferite. De asemenea, o intervenție sigură regăsită în saloanele de frumusețe este cea de mezoterapie facială care folosește de asemenea tehnologia avansată din undele laserului. Peste jumătate din clientele noastre sunt nerăbdătoare că după regenerarea celulară în urmă tratamentului de mezoterapie facială să continue operațiunea de epilare definitivă cu laser în cadrul ofertei primite.

image

Extragerea sebumului și desfundarea porilor prin mezoterapie facială

Tehnică medicală care îți permite să obții un rânjet strălucitor fără intervenția bisturiului este cea de mezoterapie facială cu un minim de tendința spre estetică medicală. Recuperarea este că la procesul de epilare definitivă cu laser de rapidă în cazul îndepărtării vergeturilor.

Trebuie să luăm în considerare și faptul că se produc anumite arsuri controlate și de tehnologia cu laser avansată, dar mai ales de expertiză specialiștilor. Prin mezoterapie facială se poate trata foarte ușor acneea prin eliminarea excesului de sebum și alte uleiuri. Desfundarea porilor este de asemenea realizată în această intervenție pentru că bacteriile acneice blocate pot provoca inflamații. Pentru a prevenii susceptibilitatea pielii la mai multe bacterii se realizăm de la 4 până la 6 ședințe în termen de 2 până la 4 săptămâni.

O ședința durează în medie de la 10 până la 20 de minute. La o epilare definitivă cu laser este mai îndelungată. Această necesită de la 8 până la 12 ședințe efectuate timp de o luna sau 8 săptămâni. După intervenția realizată în salonul nostru veți beneficia de campaniile noastre de fidelizare. Pentru reducerea anxietatiilor cu privire la aspectul tenului, operația de mezoterapie facială are rolul de a hidrata tenul pentru o catifelare evidență și de a aduce pielea la tinerețe.

Pentru că procesul să aibă succes, specialiștii noștri au descoperit multe roluri nutritive și antioxidante pentru a îmbunătății stimularea microcirculatiei. Nu este deloc indicată apelarea agresivă a intervenției de mezoterapie facială sau corporală dacă zona nu este refăcută după epilare definitivă cu laser la salonul nostru. Substanțele care sunt injectate în general în timpul tratamentului facial sunt vitamine și minerale, extracte de plante plante, calcitomina, hialuronidaza și medicamente vasodilatatoare și antibiotice. Cantitatea acestora este una destul de mică deoarece se realizează microinjectii la nivelul pielii cu acestea. Expunerea la soare deshidratează față și pe termen lung poate afecta foarte mult dacă este lăsată așa. După o epilare definitivă cu laser radiatile soarelui trebuie total evitate, dar odată ce au atins zona atinsă de acestea pot apărea leziuni destul de grave. Tenul poate fii salvat însă de posibilele leziuni prin mezoterapie facială deoarece prin stimularea colagenului și a elastinei rezistente la substanțe intravenoase pielea devine mai fermă.

Tratamentele de mezoterapie facială nu sunt recomandate persoanelor cu AVC, infarct sau alte boli cardiace autoimune, renale și hepatice. Consultați un medic pentru a știi exact dacă prezentați alergii care pot apărea în urmă tratamentului facial. aceeași regulă trebuie luată în considerare înaintea de a face o epilare definitivă cu laser. Persoanele însărcinate nu pot participa la aceste două intervenții deoarece acestea sunt în contradictoriu cu funcționarea sarcinii și a alăptării. Recomandăm tuturor clientelor de la saloanele de înfrumusețare să pună sănătatea pe primul loc. Unul dintre efectele pe care le impresionează pe clientele noastre prima oară după o mezoterapie facială este skin-tightening-ul. Dacă 9/10 din clientele noastre sunt mulțumite după o epilare definitivă cu laser la prima ședința, află că elasticitatea și finețea tenului îți va oferii o încredere în ține incredibilă.