Ce produs ieftin foloseşte Kate Middleton pentru a-şi îngriji tenul

Una dintre cele mai admirate persoane din Familia Regală Britanică, Kate Middleton, ducesa de Cambridge, foloseşte un ulei pentru a-şi îngriji tenul fără imperfecţiuni. Produsul este disponibil în magazinele naturiste şi nu este scump.

image

Secretul de frumuseţe al ducesei Kate Middleton este la îndemână oricărei femei. Este vorba despre uleiul de măceşe, produs recunoscut pentru beneficiile asupra pielii. Bogat în antioxidanţi, vitamina A şi acizi graşi, uleiul de măceşe menţine tinereţea tenului, prevenind apariţia ridurilor.

Obţinut din fructele şi seminţele de măceş, uleiul este preţuit din timpuri străvechi pentru calităţile sale. Conţine, printre altele, compuşi care au proprietăţi antibacteriale şi antifungice.

Recomandat pentru pielea uscată sau normală, uleiul de măceşe ajută la hidratarea pielii, fiind uşor absorbit, acţionând în profunzime. De asemenea, reduce inflamaţia şi calmează iritaţia cauzată de rozacee, psoriazis, eczemă, dermatită şi protejează faţă de efectele negative ale soarelui asupra pielii. Uleiul de măceşe reduce hiperpigmetarea rezultată în urma expunerii la soare sau a modificărilor hormonale (sarcină, menopauză) şi estompează cicatricile, liniile fine şi vergeturile.

Uleiul de măceşe poate fi aplicat pe piele prin masaj, o dată pe zi, de preferat seara, înainte de culcare. De asemenea, poate fi adăugat în compoziţia altor produse: creme hidratante, şampoane, balsamuri, geluri, uleiuri de corp, săpunuri handmade.

Citeşte şi: Ce mananca Ducesa de Cambridge? Silueta ei starneste invidii