Ghicește în 10 secunde care este soțul femeii!

Puzzle-urile de testare a acuității vizuale sunt o modalitate excelentă de a vă testa într-un mod lipsit de riscuri abilitățile de rezolvare a problemelor și abilitățile de observație.

Aceste puzzle-uri prezintă adesea elemente ascunse sau modele care sunt greu de observat la prima vedere.

Puzzle-ul vizual pe care ni-l propune Bright Side este foarte simpatic și, pentru a-l rezolva, trebuie să-ți folosești abilitățile logice și abilitățile de observare. Trebuie să observi cu atenție imaginea înainte de a ajunge la soluție. Deci, ești gata?

image

Sursa foto: Bright Side

Aruncă o provire asupra pozei și spune repede dacă în 10 secunde, știi care este soțul femeii.

Imaginea prezintă trei bărbați așezați la tejgheaua barului. Cei trei bărbați poartă smoking. Lângă cei trei bărbați se află și o femeie care poartă o rochie neagră și caută pe cineva. Mai știi femeia este căsătorită și își caută soțul la bar.

Unul dintre cei trei bărbați de la tejghea barului este soțul ei, trebuie doar să afli cine este, în 10 secunde și să spui ș ice argumente ai când afirmi asta.

Deci acestea sunt informațiile de care dispui și ai la dispoziție 10 secunde pentru a rezolva acest puzzle. Pornește cronometrul!

Nu ai suficiente argumente pentru a spune că un anumit bărbat este soțul femeii? Nu dispera! Iată care este rezolvarea! Dacă te uiți cu atenție, femeia are o brățară pe mână, și de brățară este prinsă o floare.

Cel de-al treilea bărbat dintre cei așezați la bar, cel care își verifică telefonul, are la reverul de la costum drept decorațiune, o floare similară cu cea purtată de femeie.

Acesta este soțul femeii, bărbatul pe care îl caută la bar.

image

Sursa Foto: Bright Side