Ai un IQ peste medie dacă poți să vezi numărul 869 în marea de numere 899

Iată un test grozav, pentru acuitatea percepției vizuale, și nu numai, propus de publicația Mirror.

O nouă iluzie optică pune la încercare vederea și numai persoanele cu ochi de vultur vor putea observa numărul 869 în marea de 899 în 20 de secunde, sau mai puțin.

Iluzia optică face în așa fel încât singurul număr 869 ascuns vederii în mijlocul unei mări de 899 să fie detectat mult mai greu decât ai fi crezut inițial.

image

Foto: Preluare Mirror

Așadar, iubitorii de iulzii optice sunt provocați să descopere în 20 de secunde, sau chiar în mai puțin de atât, numărul diferit, ascuns în lista de numere identice!  

Ești gata să încerci? Setează-ți cronometrul și cercetează cu atenție următoarea imagine!

Un număr este diferit de restul

Ai reușit să-l vezi? Nu fi prea frustrat dacă nu, aceasta este o iluzie optică deosebit de grea, care necesită multă concentrare, răbdare și capacitatea de a distinge detaliile.

Iată ce strategi ear trebui să adopți pentru a vedea numărul pe care îl cauți. Încearcă să împarți imaginea în secțiuni, și parcurge fiecare rând de sus până jos, cu calm, pentru a putea descoperi cee ace este diferit, fără a te lasa distras de marea amețitoare de numere.

Adesea, creierul îți poate juca feste, umplând golurile atunci când ceva este puțin diferit sau diferit și îți ascunde detaliul pe care îl cauți.

Odată ce ești conștient de acest lucru, este mai ușor să lupți împotriva iluziei, concentrându-te pe ceea ce vrei de fapt să vezi.

Dacă totuși nu reușești, nu îți face griji, ai nevoie doar de puțin antrenament. Iată aici, numărul ascuns încercuit:

image

Foto: Preluare Mirror

Această iluzie, care a fost împărtășită anterior de Freshers Live, este una deosebit de interesantă, deoarece numărul nu este de fapt ascuns de nimic, este chiar în fața ochilor nostri. Faptul că arată atât de asemănător cu celelalte poate avea însă un efect de iluizie optică și creierul nostru îl ascunde de noi.