Colecția de produse de lux iubite de cupluri în 2023

image

În acest an poveștile de dragoste se pot crea și cu produse de lux oferite cadou persoanei iubite. Acestea pot fi de exemplu un kit de răsfăț pentru aniversarea căsătoriei, un set cu produse de îngrijire corporală, o geantă cu produse cosmetice sau de machiaj, un colier din aur sau un inel, etc. Astfel de produse arată grozav și sunt cadoul perfect pentru orice femeie în ziua de azi.

Parfumurile sunt de asemenea produse de lux iubite de cupluri și considerate cel mai bun cadou din 2023. Atât femeile cât și bărbații adoră parfumurile de brand și se bucură enorm să primească un astfel de dar minunat, în diferite ocazii din an.

Lista de cadouri pentru persoana iubită poate include și produse de machiaj profesional pentru femei, dar și produse de igienă intimă, cum ar fi de pildă cupa menstruală din materiale hipoalergenice. Acestea sunt unele dintre cele mai iubite cadouri de lux pentru ea – soție sau cea mai bună prietenă.

Cupa menstruala potrivită și pentru sport în perioada premenstruală

image

Cupa menstruală este o alternativă ecologică la produselor igienice pentru femei și este perfectă pentru persoanele care sunt cam timide în privința menstruațiilor. Aceasta se poate folosi în orice perioadă a menstruației și chiar este un produs adecvat pentru utilizări repetate. Multe femei preferă astfel de cupe menstruale de brand, pentru că sunt realizate din materiale de calitate înaltă, hipoalergenice.

Ele sunt potrivite și pentru sport, pentru că oferă o serie de beneficii:

· Sunt moi, confortabile, sigure și ușor de purtat

· Nu irită pielea, au proprietăți hipoalergenice

· Au o fermitate adecvată dar și o moliciune care ajută la inserare și îndepărtare

· Au un inel de bază care facilitează îndepărtarea

· Se mulează pe corp

· După ce sunt spălate, pot fi reutilizate

· Ajută la prevenirea scurgerilor chiar și la efort.

Unele modele pot fi purtate chiar și 12 ore și sunt produse durabile, considerate chiar și ecologice.

Dacă vrei un produs care nu usucă mucoasa vaginală și necesită o întreținere ușoară, alege cupa menstruală care a devenit un produs din ce în ce mai popular în întreaga lume, pentru femei. Aceasta este ușor de păstrat curată și poate fi realizată din materiale hipoalergenice transparente sau colorate. Femeile care au testat deja o cupă menstruală din material hipoalergenic au spus că este confortabilă și rezistă foarte mult timp, chiar și 10 ani.

Producătorii au creat mai multe tipuri de cupe menstruale, care pot fi realizate 100% din silicon de calitate medicală. Acest material este ușor de modelat, este subțire și are o elasticitate mare. Comparativ cu alte produse din alte materiale, cupele din silicon 100% sunt considerate cele mai moi și confortabile în prezent. Plasarea și îndepărtarea cupei este simplă și ușoară, mai ales dacă se alege dimensiunea sa potrivită.

Dacă vrei un astfel de produs de calitate, trebuie să analizezi avantajele oferite și să alegi acea cupă care este mai confortabilă pentru tine.

Despre cupele menstruale se spune că sunt realizate în mai multe dimensiuni și au o capacitate mai mare decât un tampon. O cupă poate fi purtată o perioadă mai îndelungată de timp, recomandat fiind doar 7-8 ore. Dimensiunea potrivită de cupă se alege în funcție de vârstă, flux menstrual, nivel de activitate și poziția colului uterin. Pentru o femeie tânără, care nu a născut și are canalul vaginal mai îngust, ar fi potrivită o cupă menstruală mai mică. La femeile care au deja copii, canalul vaginal este puțin mai larg și deci ar trebui o cupă cu dimensiune mai mare. În general, dimensiunea corectă se alege pe baza încercărilor și în funcție de alți factori ce țin de ciclul menstrual.  

Astfel de produse pentru îngrijirea menstruală sunt la fel de sigure ca și jucăriile sexuale. Sunt produse de calitate înaltă, realizate de branduri renumite în lume și nu se degradează ușor în timp. Magazinele online au astfel de produse interesante de lux iubite de cupluri, pentru momente frumoase și intime.