Ce poţi face pentru a avea un corp mai bine sculptat

image

Puțini sunt cei care nu au visat măcar o dată la un corp mai bine sculptat. Stilul de viață modern și sedentarismul sunt principalii factori care conduc la frecvența crescută a persoanelor cu depozite de grăsime corporală.

Pe lângă îmbunătățirea aspectului estetic și creșterea încrederii în sine, un corp mai suplu contribuie la creșterea calității generale a vieții.  

Din fericire, modelarea corporală oferă oportunitatea de a-și transforma trupul și de a-și atinge obiectivele estetice și de sănătate persoanelor care nu reușesc prin alte metode sau care au depozite de grăsime rezistente la exerciții fizice.

Ce este conturarea corporală?

Conturarea corporală reprezintă un ansamblu de proceduri medicale menite să sculpteze și să îmbunătățească forma și aspectul corpului prin eliminarea depozitelor de grăsime nedorite, tonifierea țesuturilor și corectarea oricăror imperfecțiuni pentru a obține o siluetă mai armonioasă.

Conturarea corporală poate fi adaptată nevoilor individuale ale fiecărui pacient și poate viza diverse zone ale corpului, inclusiv abdomenul, coapsele, fesele, brațele sau zona facială.  

Conturarea corporală minim invazivă

Poţi recurge la tratamentul BodyTite, o procedură de conturare corporală minim invazivă care oferă rezultate remarcabile fără cicatrici vizibile. Această tehnică utilizează energia de radiofrecvență (RF), care permite obținerea unor rezultate comparabile cu intervențiile chirurgicale tradiționale, dar fără perioade lungi de recuperare și fără a lăsa urme cicatriciale vizibile.

Cui se adresează BodyTite?

BodyTite este dedicat pacienților cu depozite de grăsime și laxitate cutanată, dar și celor care doresc îmbunătățirea anumitor zone rezistente la antrenament sau dietă. BodyTite poate fi folosit pentru toate zonele corpului dar cel mai des vizate sunt abdomenul, brațele, genunchii și coapsele.  

Conturare corporală minim invazivă

„Liposculptura realizată cu BodyTite reprezintă o modalitate inovatoare de a obține conturul corporal dorit, fără proceduri chirurgicale invazive. Această abordare modernă combină eficient tratamentul depozitelor de grăsime cu îmbunătățirea laxității pielii. Metoda oferă rezultate de excepție fiind posibilă o contracție a pielii de până la 42%. BodyTite este o soluție modernă pentru cei care doresc un aspect sculptat și o piele tonifiată, fără a recurge la intervenții chirurgicale invazive. Cu rezultate imediate și o recuperare rapidă, această procedură redefinește frumusețea și încrederea în sine fără cicatrici vizibile”, declară dr. Angela Tecuceanu, medic specialist Chirurgie plastică, Microchirurgie reconstructivă și Estetică, centru medical Iași.

Cum funcționează BodyTite?

BodyTite folosește lipoliză asistată de radiofrecvență pentru a topi depozitele de grăsime din orice parte a corpului. Procedura se efectuează sub anestezie locală, analgosedare sau anestezie generală. Recuperarea este rapidă, iar rezultatele se văd imediat și continuă să se îmbunătățească treptat în decursul următoarelor 3-6 luni.

Procedura presupune introducerea unei canule subțiri în depozitele de grăsime, eliberând treptat energia de radiofrecvență. Aceasta determină lipoliza adipocitelor, strângerea septurilor fibroase și a pielii, reducând stratul adipos și oferind un efect de lifting al pielii.  

Citeşte şi: Care sunt ceaiurile de ajutor în lupta cu greutatea?