Cum a slăbit Christina Aguilera 40 de kilograme?

Cântăreața a pierdut 40 de kilograme de-a lungul anilor și a afișat o siluetă superbă la ultimele ei concerte.

Christina Aguilera și-a etalat incredibila siluetă, pe 2 ianuarie, la Las Vegas, într-un specatacol în care a purtat o serie de maiouri strâmte care îi arătau silueta voluptoasă, dar subțire.

Ea a spus anterior că „ura să fie super slabă” și că încearcă să se îngrașe. Deși greutatea ei a fluctuat de-a lungul anilor, ea a spus că acum este hotărâtă să mențină un fizic zvelt și puternic.

Secretul ei constă într- o dietă sănătoasă și echilibrată. După nașterea fiului ei Max, în 2008, ea a scăpat de 40 de kilograme, limitându-și aportul zilnic de alimente la 1600 de calorii și urmând dieta Rainbow.

image

Foto: Shutterstock

Dieta a constat în a respecta un regim bogat în plante, consumând fructe și legume viu colorate în fiecare zi.

Totodată, se concentrează pe mâncarea curată, a spus ea pentru L'Officiel Italia în 2020.

În loc să fie restrictivă cu ceea ce mănâncă, ea consumă mai multe alimente integrale și mai puține gustări dulci.

Pe lângă dieta ei echilibrată, îi place să rămână activă. Potrivit In Touch Weekly, îi place yoga, boxul, antrenamentul de forță, precum și exercițiile cardio, antrenându-se de două până la cinci ori pe săptămână.

În 2008, antrenorul ei a dezvăluit pentru Glamour că s-a antrenat „până când a fost însărcinată în opt luni și apoi a reluat câteva luni mai târziu, după ce [fiul ei] Max s-a născut”.

În februarie 2012, Christina a vorbit cu Marie Claire și a spus că acum este împăcată cu silueta ei.

„Am trecut prin toate tipurile de siluetă. Știu tot ce se paote ști despre cum este să te îngrași și să slăbești. Știu cum este să fii prea slabă și cum este să fii prea grasă. Știu și cum este să fii criticată pentru aspectul taău prea fragil sau prea masiv.”, a spus vedeta.

Ea a adăugat că nu mai ține cont de părerile altora, pe care le ignore. „Se observă că blochez automat aceste păreri. Îmi iubesc corpul. Iubitul meu îmi iubește corpul. Fiul meu este sănătos și fericit, așa că asta este tot ceea ce contează pentru mine”, a declarat Aguilera.

Sursa: Express