Aceasta este zodia infidelilor!

Relațiile în care există un angajament clar nu sunt întotdeauna respectate amândoi partenerii de cuplu. Iar astologii spun că există zodii cu o predispoziție clară spre infidelitate. Iată, care, potrivit Express.co.uk.  

În astrologia occidentală există 12 semne zodiacale, toate cu trăsăturile și calitățile lor unice de personalitate, atât bune, cât și rele.

Astologul consultat de Express.co.uk suține că unele semne zodiacale sunt mai sincere decât altele, sugerând că există și zodii susceptibile de a înșela în relațiile lor amoroase asumate.

Gemenii, tentaţi să calce strâmb

Louella Alderson, co-fondatorul „Personality So Syncd” a declarat pentru Express că : „Semnul zodiacal cel mai probabil să trișeze într-o relație este zodia Gemeni. Ei sunt stăpânii manipulării și deghizării și pot scăpa cu ușurință cu câteva minciuni.”

Natura aventuroasă a Gemenilor este o trăsătură grozavă în general, deoarece îi face disctractivi și apreciați în gașca lor de prieteni.

Cu toate acestea, dorința lor de noutate și aventură constantă poate duce uneori la plictiseală și neliniște.

Louella a spus: „Gemenilor le place să exploreze și să experimenteze, așa că pot căuta varietate în dormitor sau în afara acestuia. Sunt, de asemenea, foarte independenți și tânjesc la libertate, ceea ce îi poate face mai probabil să se rătăcească prin paturi străine”.

infidelitate un barbat doua femei threesome shutterstock 332233235 jpg

Foto: Shutterstock

Gemenii cu spiritul lor liber au „fobie de angajament”, potrivit astroloagei Louella, ceea ce înseamnă că pot „lupta să formeze relații de lungă durată, dar este o luptă grea cu ei înșiși și adesea aleg să păstreze doar aparențele”

Au un talent deosebit de a scăpa cu infidelitatea: „Abilitatea lor de a se adapta rapid și de a gândi cu un pas înainte altora îi face deosebit de pricepuți  când vine vorba de a ocoli adevărul și a-și masca escapadele amoroase. Dar pentru că se descurcă să-și ascundă aventurile, nu înseamnă că așa ar trebui să procedeze.”, spune astroloaga.

De asemenea, ea a realizat un top al zodiilor care sunt, cel mai puțin vulnerabile la aventuri în afara relațiilor oficiale, până la cei care nu se pot abține în fața aventurii: Rac, Taur, Fecioara, Scorpion, Leu, Vărsător, Capricorn, Pești, Balanță, Săgetător, Berbec, Gemeni.