Știi care este culoarea ta norocoasă, în funcție de zodie?

Fiecare semn zodiacal are o culoare care-i aduce noroc, poate avea influențe pozitive și-I poate îmbunătăți stare de spirit. Iată care sunt acestea, potrivit TimesIndia.

Culori care atrag norocul la bani  Sursa foto shutterstock 638041264 jpg

Culorile favorabile zodiei tale te pot ajuta să ai succes. Foto: Shutterstock. 

Berbec

Roșul este o culoare de bun augur pentru tine. Această culoare reprezintă energia, perseverența și puritatea care îți definesc personalitatea. Pe lângă roșul aprins, culori precum alb și galben sunt, de asemenea, considerate drept aducătoare de noroc pentru tine.

Taur

Rozul și albul sunt cu adevărat culori purtătoare de energii bune pentru tine în toate aspectele vieții, în special în chestiuni legate de finanțe. Culoarea verde este simbolul eleganței și al banilor și de bun augur pentru tine.

Gemeni

Puteți considera galbenul deschis și verdele drept culori favorabile. Se spune că aceste aduc pozitivitate și succes în viața ta. Pe lângă aceste culori, poți opta și pentru culori precum roz și alb deoarece acestea pot fi norocoase și pentru tine.

Rac

Sufletul tău sensibil are nevoie de culori calde și hrănitoare precum alb, gri, argintiu și crem. Acestea rezonează cu personalitatea ta sensibilă și iubitoare și te pun în valoare drept o persoana caldă, de ajutor și tolerantă, așa cum ești.

Leu

Nuanțele de aur, violet regal și portocaliu ars reflectă personalitatea ta îndrăzneață, deoarece semnul tău este guvernat și influențat de soare. Aceste culori îți definesc sinele care strălucrește și îți îmbunătățesc calitatea prezenței în ochii celorlalți.

Fecioara

Culorile precum albastru, verde, galben și alb sunt culori norocoase pentru tine, deoarece ai un semn natural dublu ca element pământesc. Natura ta calmă este definită în continuare de aceste culori care se pot dovedi a fi norocoase pentru relațiile tale personale.

Balanța

Ar trebui să alegi culori strălucitoare, deoarece se poate dovedi că sunt norocoase pentru tine. Culorile plăcute precum albul și albastrul deschis îți completează foarte bine personalitatea, așa că poți opta pentru astfel de culori.

Scorpion

Albul, roșul si toate nuanțele de maro sunt culori de bun augur pentru tine. Se spune că acest lucru te ajută să găsești direcția și scopul în viață. Pe langa acestea, portocaliul si galbenul sunt si foarte benefice pentru tine în relațiile personale și profesionale.

Săgetător

Galbenul închis și portocaliul sunt de bun augur pentru tine, deoarece îți susțin comportamentul impulsiv și personalitatea plină de spirit. Culorile albastru rece, glacial sau turcoaz sunt, de asemenea, culori norocoase despre care se crede că te protejează de conotațiile malefice din jurul tău.

Capricorn

Ar trebui să optezi pentru negru, violet, maro închis și verde drept culori norocoase, deoarece acestea se dovedesc foarte profitabile pentru afacerea ta și pentru viața profesională. De asemeena, aceste culori îți vor oferi succes și sunt, de asemenea, utile pentru a-ți stimula pozitiv personalitatea.

Vărsător

Culorile strălucitoare precum albastru deschis, violet și alb ți se potrivesc cel mai bine. Acestea nu numai că sunt favorabile, dar acestea vă ajută să obțineți idei creative pe care le căutați mereu. Aceste culori te definesc perfect.

Pești

Ești un semn cu natură dublă, iar galbenul și portocaliul sunt considerate a fi de bun augur pentru tine. Culoarea roz este, de asemenea, destul de norocoasă pentru tine, deoarece te ajută să obții inspirație și cunoștințe necesare pentru a dezvolta relații profesionale.