Aceste 3 semne zodiacale te pot trăda cu sânge rece

Ce semne zodiacale sunt cel mai probabil să te trădeze? Fiecare zodie are o reputație anume, unele sunt de-a dreptul de dorit, altele nu sunt la fel de dezirabile. Iar când te gândești la care semne zodiacale care sunt cel mai probabil, în stare să trădeze, există șanse mari să ai deja cel puțin unul sau două persoane, native ale anumitor zodii, în minte.

Deși toată lumea este capabilă de trădare, există un motiv pentru care unele semne zodiacale sunt mai probabil să facă acest lucru, comparative cu altele, scrie Busle.

Personalitatea și comportamentul fiecărui semn zodiacal sunt modelate de planeta, elementul și viziunea personala, care îi conduce în viață. Cât de matur ești, cât de social ești și dacă judeci sau nu alți oameni, sunt câteva trăsături care sunt determinate de cel puțin una dintre aceste trei elemente enumerate mai sus.

În cazul trădării, Stina Garbis, astrolog profesionist la Bustle, spune că totul se reduce la planeta conducătoare a unui semn, care se bazează pe mitologie.

image

De exemplu, Gemenii, un semn răutăcios cunoscut pentru dragostea lor pentru dramă, este condus de Mercur. Deoarece Mercur este asociat cu comunicarea, un Geamăn te poate trăda bârfind și spunând și altora  secretele tale.

Reține că fiecare semn are trăsăturile sale negative și niciun semn nu este întru totul bun sau rău.

Astrologia te poate ajuta să înțelegi mai bine oamenii din jurul tău, dar nu să-ți spună cu cine ar trebui și cu cine nu ar trebui să creezi legături sau să te asociezi.

Dar dacă vrei să fii priudent când vine vorba despre acordarea încrederii, iată cele trei semne zodiacale cu cele mai multe șanse să te trădeze, potrivit lui Garbis.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Fiind primul semn al zodiacului, Berbecul are tendința de a avea atitudinea încăpățânată și de a pune acest lucru mia resus de orice. Sunt foarte ambițioși, competitivi și se străduiesc întotdeauna să fie numărul unu. Din această cauză, berbecii te pot trăda rapid dacă simt că sunt amenințați de competențele superioare ale altcuiva.

„Berbecul este condus de Marte, zeul războiului, și uneori poate crea problemed doar de dragul de a face valuri”, spune Garbis. „Berbecul poate lupta de dragul luptei. Dacă ești de partea lui, Berbecul poate fi foarte loial, dar dacă se simte amenințat, fii atent la atacuri surpriză.”

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Dacă ești familiarizat cu astrologia, nu ar trebui să fii surprins să găsești Gemenii pe această listă. Gemenii vorbăreți ai zodiacului sunt conduși de Mercur, despre care Garbis spune că „poate fi un mic diavol care iubește drama”. Gemenii sunt foarte adaptabili și au capacitatea de a vorbi cu oricine, ceea ce este o abilitate pe care o folosesc cu siguranță. Dar, din moment ce Gemenii îi reprezintă, ei au tendința de a fi cu două fețe.

„Aș fi atent să dezvălui secretele unui Geaman, deoarece aceștia tind să fie vorbăreți și le place să bârfească”, spune Garbis. „Vor fi drăguți în fața ta, dar dacă vor primi ceva informații despre vulnerabilitățile tale, s-ar putea să-ți mânjească numele în tot orașul. Gemenilor le place să pășească fără ezitare peste alții pentru a-și găsi drumul.” Gemenii sunt, de asemenea, cunoscuți ca fiind unul dintre semnele zodiacale cu cea mai mare probabilitate de a înșela, așa că trădarea este oarecum în natura lor.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dintre toate semnele de pe această listă, Scorpionul este unul interesant, deoarece trădarea lor poate lovi mult mai tare decât Berbecul sau Gemeni. Scorpionul este condus de Pluto, zeul lumii interlope, care te va „aspira” și nu te va lăsa niciodată să pleci.

„Dacă supărați un Scorpion, atunci s-ar putea să fie nevoie să vă paziți spatele”, spune Garbis. „Cu toate acestea, Scorpionii nu vor ataca neapărat decât dacă sunt provocați. Deci, când vine vorba de trădare, există întotdeauna un motiv și se întoarce întotdeauna la persoana care este trădată. Ce ai făcut pentru a supăra un Scorpion este adevărata întrebare aici.”