Ai o vedere de șoim dacă vezi oaia ascunsă în această imagine!

Cel mai probabil știi că atunci când ai parte de un episod de insomnie, una dintre multele recomandări populare este să numeri oi până adormi. De data aceasta, provocarea va fi să găsești oaia ascunsă din imaginea de mai jos. Atenție, însă! Ai la dispoziție doar 19 secunde.

image

Sursă foto: Pinterest

În această imagine, poți vedea cu ușurință o mulțime de nori pe un cer senin.

De asemenea, poți vedea și un zmeu, dar și două păsări albastre. Acestea sunt elementele cel mai ușor de descoperit din imaginea, dar totodată aceste elemente au rolul de a supraaglomera poza și de a te pune în dificultate, în momentul în care încerci să descoperi oaia. De aceea, privește cu mare atenție, imaginea de mai sus!

Astfel de iluzii optice constituie modalități distractive de a-ți testa abilitățile de observație și, totdată, de a-ți antrena creierul, care, nu de puține ori, este pus în dificultate încercând să găsească soluția din imagine, informează jagranjosh.com.

rezolvare jpg

În cazul în care ai reușit să găsești oaia și nu ai depășit limita de timp, înseamnă că ai o vedere ageră și o capacitate de observație excelentă. Dacă nu ai găsit încă oaia, nu te descuraja, ci încearcă să te uiți mai atent la nori din imagine, analizându-i pe fiecare în parte. Este foarte posibil ca, fără să vrei, să fi omis un detaliu important.

De Anca-Teodora Popa

Sursă info: https://www.jagranjosh.com/general-knowledge/find-the-hiden-sheep-among-the-clouds-1693137429-1