În această imagine se află două chipuri ascunse. Le poţi găsi?

Atenția, capacitatea de observație și concentrarea pot fi exersate și îmbunătățite prin diferite exerciții și provocări, precum găsirea de elemente ascunse dintr-o imagine. În următoarea iluzie optică se află două chipuri ascunse. Le poți descoperi în doar 8 secunde?

image

Sursă foto: Bright Side

În imaginea de mai sus poți observa cu ușurință o familie care se bucură de masa luată împreună. Deși, la prima vedere, nimic nu pare neobișnuit, nu te baza pe prima impresie. În iluzia optică de mai sus sunt ascunse două chipuri pe care puțini reușesc să le găsească în 8 secunde.

Iluziile optice pot constitui provocări fascinante pentru mintea umană, stimulând percepțiile cognitive și îmbunătățind atenția și concentrarea, scrie timesofindia.indiatimes.com. Doar cei cu o atenție sporită și care nu se limitează la percepția de ansamblu a iluziei optice, pot găsi cele două fețe ascunse.

Dacă ai găsit cele două chipuri ascunse

În cazul în care ai găsit cele două chipuri ascunse, ai o capacitate de observație excelentă și nu te lași păcălit de prima impresie a unei imagini. Dacă nu ai găsit cele două chipuri ascunse și ai nevoie de un indiciu: privește cu atenție cățelul sprijinit de masă și tabloul de pe perete. Detalii importante se ascund acolo.

image

Anca-Teodora Popa

Sursă foto și info:

https://timesofindia.indiatimes.com