Adrian Daminescu a învins cancerul de plămâni. Eram ușor ca o legumă

Timp de 2 ani, artistul Adrian Daminescu a dus o grea pentru sănătate, după ce a fost diagnosticat cu cancer pulmonar.

Daminescu Adrian jpg

Cântăreștul, acum în vârstă de 66 de ani spune că își dorește să meargă la pescuit și să cânte pe scenă, după ce a trecut această mare cumpănă și s-a vindecat de cancer.

"Cum am fost bolnav vreo doi ani de zile, nu am putut să ies din casă. Și abia așteptam momentul, să îmi revin. Nici nu aveam energia respectivă, ca să pot să ies afară. Eram ușor legumă. Acum am început să îmi recapăt musculatura, ca în orice boală de genul acesta, care te trântește la pământ de nu te vezi. Am reușit să-mi pun musculatura înapoi și să-mi recreez rezistența necesară pentru a putea trăi. Acum am zis că vreau să merg neapărat la pescuit. E una dintre pasiunile mele și îmi face mare plăcere", a declarat artistul pentru Fanatik.

image

Adrian Daminescu în concert, înainte de a face cancer. Foto: Preluare de pe canalul de socializare al artistului

"Eu am scăpat de boală. Am avut noroc și de niște medici extraordinari. Eu abia reușeam să mă scol din pat, dar îmi puneam halatul alb, eșarfă și o țigară electronică și ieșeam pe hol cu bolnavii și le făceam ședințe existențiale. Moartea face parte din viață, dar nu trebuie să ne gândim la ea, trebuie să avem alte idealuri", a mai declarat Adrian Daminescu.

Adrian Daminescu s-a retras din viața publică în vara lui 2022

Înainte de a afla de boală, Daminescu fusese numit, la începutul lui 2021, în funcția de director al Circului Metropolitan.

Lui Adrian Daminescu nu i-a plăcut niciodată mediatizarea excesivă și nici să-și împovăreze fanii cu vești despre starea sa de sănătate. Dina cest motiv, artistul a ținut secretă lupta sa cu cancerul.