Iluzie optică: Doar cei foarte ageri pot găsi cuvântul „LARGE” în 10 secunde!

Ești pasionat de iluziile optice? Aceste puzzle-uri care testează mintea și percepția nu sunt doar pentru copii, ci funcționează grozav și în cazul adulților.

De fapt, studiile arată că menținerea creierului activ cu puzzle-uri, iluzii optice și tot felul de alte jocuri care stimulează percepția și inteligența, poate ajuta la întârzierea simptomelor demenței și bolii Alzheimer.

Puzzle-urile și activitățile de rezolvare a problemelor pot reduce cantitatea de leziuni ale celulelor creierului la pacienții cu Alzheimer, potrivit cercetărilor. De asemenea, susțin creșterea de noi celule nervoase și întăresc conexiunile dintre ele.

Iată o iluzie optică menită să-ți testeze  mintea și abilitățile de cognișie li atenție. De asemenea, vei simți că îți reduce nivelul de stres. Activitatea cognitivă îți întărește, de asemenea, memoria pe termen scurt, prin consolidarea conexiunilor existente între celulele creierului.

Ai doar 10 secunde la dispoziție, iar provocarea este să găsești cuvântul „LARGE” în imaginea de mai jos. Ești gata? Setează un cronometru la 10 secunde și începe! Doar cei cu un creier rapid pot găsi răspunsul în timpul limitat pus la dispoziție. Start!

image

Ai găsit cuvântul „LARGE” în 10 secunde?

Felicitări tuturor celor care ați reușit! Pentru cei care au ratat, iată soluția!

image

Abordarea pentru a descoperi cuvântul „LARGE” era să scanezi toate cuvintele pe verticală sau pe orizontală, până când găsești ortografia corectă pe care o căutai.

Continuând să rezolvi din ce în ce mai multe iluzii optice, teaser-uri și puzzle-uri, vei vedea cum îți crește capacitatea ta de a acorda atenție micilor detalii. De asemenea, concentrarea generală, abilitățile de rezolvare a problemelor și motivația se pot îmbunătăți.

Citește și Cum se tratează durerile de spate?