Ce problemă de sănătate ascund mâinile amorţite

1 2 jpg jpeg

Dac─â ai stat foarte mult ├«ntr-o anumit─â pozi┼úie cel mai probabil te confrun┼úi cu c├óteva dintre simptomele de mai sus, ├«ns─â dac─â nu pozi┼úia corpului este cea care declan┼čeaz─â aceste simptome, atunci este necesar s─â mergi al medicul specialist deoarece pot semnala prezen┼úa unor afec┼úiuni ca diabetul, dficien┼úa de vitamine mai ales vitamina B12 sau poate un accident vascular cerebral.

Stimuleaz─â punctele reflexogene din palme

2 jpg jpeg

At├ót palmele c├ót ┼či t─âlpile pot eviden┼úia atunci c├ónd este o problem─â ├«n organismul t─âu deoarece prezin┼ú─â termina┼úiile nervoase ale organelor. Nu degeaba sunt recomandate ┼čedin┼úe de reflexoterapie periodic pentru a relaxa ├«ntregul corp ┼či a evita blocajele ce pot s─â apar─â.

Astfel, dacă simţi amorţeli frecvente în vârful degetelor de la mână, vizitează neaparat un cardiolog doarece acesta este un semn al unei boli cardiovasculare.

Deficitul vitaminic mai ales lipsa de vitamina B ┼či E se va resim┼úi de asemenea ├«n interiorul palmelor, acord─â o aten┼úie sporit─â alimenta┼úiei tale ┼či maseaz─â prin mi┼čc─âri circulare palmele confrom punctelor din imaginea de mai sus.

Nu s─âri peste orele de odihn─â deoarece un organism suprasolicitat este posibil s─â amor┼úeasc─â ┼či s─â nu te mai poat─â sus┼úine ├«n toate activit─â┼úile tale. Astfel, la primul simptom de amor┼úeal─â i-a o pauz─â, bea un pahar ap─â. Dac─â simptomele nu dispar, atunci mergi de urgen┼ú─â la medic.

Combina┼úia de paloare nejustificat─â, amor┼úeala m├óinilor pot fi semnalul sindromului Buerger care apare mai ales la fum─âtori ┼či provoac─â inflamarea capilarelor. ├Äns─â mai exist─â ┼či posibilitatea de a dezvolta sindromul de tunel carpian, un consult de specialitate va elucida cauza provocatoare.

Află ce înseamnă când ţi se zbate ochiul AICI

Hidrateaz─â-te corespunz─âtor

At├ót alimenta┼úia c├ót ┼či hidratarea ┼či mi┼čcarea sunt esen┼úiale pentru s─ân─âtatea ta. ├Än lipsa chiar ┼či a unuia dintre aceste componenten te po┼úi confrunta cu picioarele umflate, senza┼úia de furnic─âtur─â ├«n palme ┼či picioare mai ales noaptea c├ónd circula┼úia sangvin─â este afectat─â ┼či ├«ngreunat─â.

Dac─â aceste simptome devin o rutin─â a zilei nu ezita s─â te prezin┼úi de urgen┼ú─â la medicul cardiolog, mai ales dac─â aceste amor┼úeli vin ├«nso┼úite ┼či de durere la nivelul um─ârului ce se las─â pe bra┼ú, acesta este semnalul infarctului de miocard.

├Än cazul ├«n care la aceste amor┼úeli observi c─â te confrun┼úi ┼či cu dificult─â┼úi de respira┼úie sau sim┼úi o durere puternic─â ├«n piept atunci mai mult ca sigur exist─â anumite probleme la nivelul aparatului cardiovascular.

Asigur─â-te ├«ntotdeauna c─â orice simptom oferit de organismul t─âu poate fi ┼úinut sub control ┼či nu te feri s─â mergi la medic, mai bine s─â previi ┼či s─â tratezi orice problem─â ├«n stadiu incipient dec├ót s─â am├óni p├ón─â nu se mai poate face nimic.