Care este secretul tinereții lui Brad Pitt?

Cel mai recent, la Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii Brad Pitt a demonstrate că, la vârsta de 59 de ani, poate arăta cu ușurință, cu cel puțin 15 ani mai tânăr.

Cum poate un bărbat care are aproape 60 de ani să arate mai bine și mai tânăr decât lo făcea la treizeci de ani? Brad Pitt a jucat în 2008 The Strange Life of Benjamin Button, alături de Cate Blanchett. În film,  a jucat rolul unui bărbat care întinerește. Nu e de mirare că asta ne vine în minte când vedem cele mai recente fotografii ale actorului. Este aproape ca și cum s-ar fi oprit sau chiar a dat timpul înapoi.

Dar cum reușește Brad Pitt să anuleze 15 ani? Hungary Postsen face o analiză detaliată a lui Brad Pitt pentru a înțelege cum a devenit mai tânăr în loc să îmbătrânească.

Este mereu în pas cu moda

Brad Pitt a fost întotdeauna una dintre vedetele bine îmbrăcate, deși a lăsat să se înțeleagă că își alege hainele instinctiv și nu folosește stiliști. Poate de aceea poartă destul de natural piesele cu care este văzut în public.

În plus, el evocă întotdeauna modele masculine atemporale cu alegerile sale vestimentare. La urma urmei, ca bărbat de șaizeci de ani, nu poate să nu aducă o notă de Robert Redford în stilul personal de a se îmbrăca.

Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg

Brad Pitt arata impecabil la 59 de ani. Foto: Shutterstock

Antrenamentele

Pitt a filmat acum 24 de ani Fight Club. Nimeni nu a uitat abdomenul lui Brad Pitt, chiar dacă puțini mai știu povestea. De fapt, a devenit atât de definitoriu în ceea ce privește corpul masculin ideal, încât există un antrenament cu hashtag pe TikTok, ale cărui videoclipuri au fost deja vizionate de peste 5,2 milioane de oameni care-I poartă numele. Brad Pitt nu mai este atât de zvelt și de musculos, dar încă face sport și corpul său tonifiat poate fi invidiat de multe persoane mai tinere.

Genetica îl ajută

Mușchii dezvoltați ai lui Brad Pitt l-au făcut pe actor idolul corpului perfect masculine. Potrivit antrenorului vedetă din Londra, Nick Finney, genele joacă un rol foarte important în faptul că Brad Pitt și-a menținut atât de bine fizicul chiar și la vârsta de 59 de ani. „Este foarte norocos pentru că este un ectomorf natural: slab și scund și procentul de grăsime corporală mic. În același timp, este adevărat și că  lucrează mult cu sine.”

Antrenorul recomandă antrenamentul progresiv cu greutăți, dacă ne dorim un copr similar „Asta înseamnă că trebuie să lucrăm cu mai multă greutate decât am făcut săptămâna trecută. Este plictisitor, dar funcționează”, a spus Finney. Și cum poți continua acest antrenament chiar și la vârsta de 59 de ani? „Nu există nicio cercetare științifică care să sugereze că nu ar trebui să facem sport nici la șaizeci de ani. Ba chiar, întărirea mușchilor este și mai importantă decât înainte. Cu toate acestea, la vârsta lui Brad Pitt, este important să eviți rănile. Dacă o faci corect, există puține riscuri ca acest lucru să se întâmple din cauza antrenamentului cu greutăți.”

Tenul perfect

Brad Pitt are două arme pentru a obține și a păstra un ten perfect care le lipsește altor celebrități de top: Gwyneth Paltrow și Jennifer Aniston. „Aniston încă îmi trimite ăroduse de îngrijire.  Chiar s-a documentat pe subiect  și am încredere în el – a spus Brad Pitt într-un interviu în 2022, când a fost întrebat despre îngrijirea pielii. – Paltrow se ocupă de asta în mod constant. Adeseori o apelez pentru un sfat dacă să folosesc sau nu, ceva anume pe fața mea.”

Dar și Pitt și-a lansat propriul brand de frumusețe, pe care l-a numit Le Domaine. Ingredientele cosmeticelor provin din îndrăgita Provence a lui Brad Pitt (aici se află și podgoria Chateau Miraval, pentru care se află într-o luptă aprigă cu a treia sa fostă celebră, soție, Angelina Jolie).

Potrivit experților, este posibil ca  Brad Pitt să nu folosească chirurgia plastică. „Pleoapele lui sunt puțin mai puțin căzute acum decât înainte. Această operație se efectuează în primul rând din motive de sănătate, deoarece pleoapa căzută interferează și cu vederea, dar rezultatul final este un aspect mult mai deschis, care întinerește semnificativ, a explicat chirurgul plastician dr. Ahmed El Muntasar. – Probabil că actorul a avut baby botox în trecut, dar recent a încetat să-l mai facă. Mai degrabă, se pare că folosește produsele potrivite de îngrijire a pielii care îi fac pielea să strălucească.”

Dieta

Acum, Brad Pitt strălucește în toată gloria, dar în urmă cu câțiva la câteva luni după divorțul de Angelina Jolie, și-a mărturisit deschis dependența de alcool. „A fost imposibil să continui, a trebuit să mă opresc din băut”, a spus el pentru New York Times.

Potrivit lui Brad Pitt însuși, a trecut acum la o dietă sănătoasă, dar nu restrictivă, bogată în proteine, care ajută la construirea mușchilor, o versiune mai strictă a celei pe care a urmat-o atunci când a jucat în Fight Club.  Puiul, broccoli și orezul brun sunt o parte integrantă a acestei diete. A înlocuit alcoolul cu ceai matcha, apă minerală și suc de afine. „Am cel mai curat tract urinar din Los Angeles, pun pariu”, a spus el recent. Antrenorul personal al actorului a subliniat, de asemenea, că dieta bogată în nutrienți este munca lui Pitt. „A arăta cu 20 de ani mai tânăr la 59 de ani începe aici.”, a completat antrenorul.