Pentru ce afecţiuni sunt indicate tratamentele homeopatice
Bolile recurente Homeopatia este recomandată în bolile care revin de mai multe ori pe an.
Când suferi adesea de migrene, afecţiuni urinare, respiratorii sau de piele, alături de tratamentul clasic poţi lua şi unul homepatic.
Un medic specialist cu specializare în homeopatie poate să indice tipul, modalitatea de administrare şi dozele preparatelor homeopatice potrivite.
Toate sunt stabilite în funcţie de problema de sănătate şi de istoricul tău, bolile celor din familie, constituţia fizică, tipul de personalitate, intoleranţele alimentare, posibile trauma emoţionale recente.
Luat concomitent cu tratamentul homeopatic, acela clasic stopează evoluţia afecţiunii şi scade apariţia simptomelor, intensitatea lor în cazul unor boli grave, precum cancerul.
Preparatele homeopatice sporesc pofta de mâncare, dau o stare de bine şi energie celui aflat în suferinţă.
Citeşte şi: Tratamentele homeopatice: cât sunt de eficiente şi cum te pot ajuta
Alergiile sezoniere, afecţiunile digestive, ginecologice, respiratorii, mai ales cele de care suferă adesea copiii, bolile de inimă, precum hipertensiunea, insomnia, depresia, stresul - toate pot fi tratate mai uşor şi fără a crea dezechilire în corp cu ajutorul unui tratament homeopatic. Respectarea regulilor de administrare a tratamentului homeopat influenţează efectul acestuia într-o oarecare măsură.
Află cum ajută homeopatia în bolile copilăriei AICI
Atenţie!
Pentru a avea efectele dorite, este important să fie luat între mese sau cu o jumătate de oră înainte de masă. De asemenea, e bine să nu fie atinse granulele cu mâna.
Recipientul se roteşte până se ajunge la numărul de granule indicat de medic, apoi se ţin sub limbă. În perioada de tratament trebuie evitate pastele de dinţi cu mentol, ceaiurile de muşeţel şi de mentă.