Pentru ce afecţiuni sunt indicate tratamentele homeopatice

1 2 jpg jpeg

Bolile recurente Homeopatia este recomandată în bolile care revin de mai multe ori pe an.

C├ónd suferi adesea de migrene, afec┼úiuni urinare, respiratorii sau de piele, al─âturi de tratamentul clasic po┼úi lua ┼či unul homepatic.

Un medic specialist cu specializare ├«n homeopatie poate s─â indice tipul, modalitatea de administrare ┼či dozele preparatelor homeopatice potrivite.

Toate sunt stabilite ├«n func┼úie de problema de s─ân─âtate ┼či de istoricul t─âu, bolile celor din familie, constitu┼úia fizic─â, tipul de personalitate, intoleran┼úele alimentare, posibile trauma emo┼úionale recente.

Luat concomitent cu tratamentul homeopatic, acela clasic stopeaz─â evolu┼úia afec┼úiunii ┼či scade apari┼úia simptomelor, intensitatea lor ├«n cazul unor boli grave, precum cancerul.

Preparatele homeopatice sporesc pofta de m├óncare, dau o stare de bine ┼či energie celui aflat ├«n suferin┼ú─â.

Cite┼čte ┼či: Tratamentele homeopatice: c├ót sunt de eficiente ┼či cum te pot ajuta

Alergiile sezoniere, afec┼úiunile digestive, ginecologice, respiratorii, mai ales cele de care sufer─â adesea copiii, bolile de inim─â, precum hipertensiunea, insomnia, depresia, stresul - toate pot fi tratate mai u┼čor ┼či f─âr─â a crea dezechilire ├«n corp cu ajutorul unui tratament homeopatic. Respectarea regulilor de administrare a tratamentului homeopat influen┼úeaz─â efectul acestuia ├«ntr-o oarecare m─âsur─â.

Află cum ajută homeopatia în bolile copilăriei AICI

Atenţie!

Pentru a avea efectele dorite, este important să fie luat între mese sau cu o jumătate de oră înainte de masă. De asemenea, e bine să nu fie atinse granulele cu mâna.

Recipientul se rote┼čte p├ón─â se ajunge la num─ârul de granule indicat de medic, apoi se ┼úin sub limb─â. ├Än perioada de tratament trebuie evitate pastele de din┼úi cu mentol, ceaiurile de mu┼če┼úel ┼či de ment─â.